Firma Arama



Sektörler

Motokurye
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 01-10-2009
Firma Yetkili : BelirtilmemiÅŸ
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý :
  Ýncelenme Sayýsý : 3538

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Şehit Ahmet Sok. No;34 (arka Giriş) 34347 Mecidiyeköy/istanbul
Þehir : Ä°STANBUL
Telefon : 212 288 27 37
Faks : 212 288 29 11
Website : http://www.motokurye.com.tr

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda
Kurulduğu İlk Günden Beri , Kurye Sektörünün İlk Firmalarından Olan Moto-kurye Zamanın Değerini Bilen Ve Tüm Sektörel Konularda Öncülüğü Kendine Vazife Edinen Moto-kurye Ekibi , İşlemler Sırasında Yaşadığınız Sorunlara "www.motokurye.com.tr" Adresiyle Çözüm Getiriyor. Bu Adresle İstediğiniz An Sipariş Verebilir , Moto-kurye İle İlgili Detaylara Da Bu Adresten Ulaşabilirsiniz.

İstanbul Genelindeki Gönderilerinizi Güvenle Ve Zamanında Ulaştırmakla Sorumlu Olan Kurye Birimimiz , "her An Hizmet" Prensibiyle Çalışır.

Moto-kurye`ye Telefonla İlettiğiniz Gönderi Bilgileriniz İse , Ana Merkez Kayıtlarına Geçer Ve Deneyimli Motorlu Elemanlara Özel Cep Telefonu Sistemi İle Anında İletilir. Siparişinizle Birlikte Bulunduğunuz Noktaya En Yakın Motorlu Elemanın Size Ulaşması Sağlandıktan Sonra Teslim Alınan Gönderiniz , İstediğiniz Adrese En Kısa Sürede , Güvenle Ulaştırılır. Hafta İçi 20.00’a Cumartesileri İse 17.00’a Kadar Sürekli Çalışan Kurye Ekibimiz , Gece İhtiyaç Duyulması Halinde Rezervasyon Yapılarak Mesai Saatleri Dışın Da Da 7/24 Sizlerin Yanında Olmaktan Kıvanç Duyacaktır.
.
Etiketler
kurye, kurye firması, lojistik, otomasyon, express kurye, moto kurye, gece kurye, motor kurye, arabalı motorlu kurye, dağıtım, kargo, online kurye, kurye telefonları, kuryeler, motosiklet likurye, kargo, gönderi, posta, nakliye, motokurye, acilkurye, ekspress kurye,




Valid XHTML 1.0 Transitional