Firma Arama



Sektörler

KuÄŸu Kuru Temizleme Ve
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 20-02-2009
Firma Yetkili : BelirtilmemiÅŸ
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý :
  Ýncelenme Sayýsý : 3381

Ýletiþim Bilgileri
Adres :
Þehir : Ä°STANBUL
Telefon : 212- 639 41 31
Faks : 212-639 63 61
Website :

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda
TARİHÇE

Kuru Temizleme ve Tekstil Yıkama üzerine faaliyet gösteren firmamız , küçük bir butik işletme olarak 1997 yılında Şirinevler’de kurulmuş olup , kısa zamanda hizmet sektörü içersinde sağlam ve emin adımlarla ilerlemiştir.

Kurulduğu günden itibaren birlikte çalıştığımız müesseselerin ve müşterilerimizin geri beslemelerine önem veren; bu doğrultuda hareket eden işletmemiz , 2004 yılında Şirinevler’den sonra İncirli / Bakırköy , Ataköy/ 5.Kısım ve Atrium Çarşı şubeleriyle hizmete devam etmiştir.

Kurumsal firmalara da hizmet ederek büyüme kararı alan firmamız , 2005 yılı içerisinde Sefaköy’de tekstil ve çamaşır yıkama fabrikasını hizmete sokmuştur.


MÄ°SYONUMUZ

*Kaliteden ödün vermeyen , müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı amaçlayan anlayışımızla
*Uzman personelimiz , çevreye ve tekstile zarar vermeyen kimyasallarımız ve teknolojik altyapımızla
*Hızlı ve etkin hizmet sunumumuzla müşterilerimize ve giysilerine kattığımız değeri arttırmaktır.

VÄ°ZYONUMUZ

Kişi ve kurumların ihtiyaç duyduğu yüksek standartlardaki hizmetin akla gelen ilk adresi olmak.

HÄ°ZMETLERÄ°MÄ°Z

Kuru temizleme hizmetini müşterilerimize sunarken , kullandığımız kimyasallar ve ekipmanlarda kaliteyi amaç edinmiş firmalarla çalışmaktayız.
- Kimyasal ve solvent gurubunda Alman MenÅŸeili Dowper ,
- Leke setleri olarak Büfa Detafix ürünlerini işletmelerimizde kullanmaktayız.
- Makine ekipmanları olarak ismi sektörümüzde markalaşmış olan Alman Böwe Kuru temizleme 520 serisi , 414 serisi olan dijital tam otomatik ve kapalı devre sistemli makineler kullanmaktayız.

Kuru temizlemenin yanı sıra merkez ve şubelerimizde terzi-tadilat hizmetini de müşterileri-mizin hizmetine sunmaktayız. Uzman terzi personelimizle her türlü bay bayan giysilerinin tamiri , model değişimi ve tadilatı yapılmaktadır.

Firmamız yıkama hizmetlerini tecrübeli kadrosuyla 500m² kapalı , 200m² açık alan , saatte 420kg yıkama kapasiteli yeni çamaşırhanemizde hijyenik , kaliteli ve ekonomik olarak sürdürmektedir. Kesintisiz hizmet verebilmek adına en ince detaya kadar düşünülmüş yeni çamaşırhanemizde uyguladığımız bir başka detay da; en ideal yıkama şartları ile tekstillerinizin kullanım ömrünü artırmaktır.

Ayrıca otel ve restaurantlar için kirli ve temiz tekstil ürünlerinin dağıtımında kullanılmak amacıyla , ticari araçlarımız her daim servise hazır konumdadır.
Etiketler
çamaşırhane, kuru temizleme, yıkama, tekstil yıkama, hizmet,




Valid XHTML 1.0 Transitional