Firma Arama



Sektörler

Önder Danışmanlık Reklam Turizm İnş. Ve
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 28-08-2008
Firma Yetkili : BelirtilmemiÅŸ
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý :
  Ýncelenme Sayýsý : 2584

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Hasanpaşa Mh. Nabizade Sk. Otağ İş Mrk No:2/4 Kadıköy
Þehir : Ä°STANBUL
Telefon : 02164148838
Faks : 02164148168
Website : http://www.onder.com.tr

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda
Global MT , küreselleşen dünyada rekabet şartlarına uyumlu , uluslararası pazarlarda bulunan firmalara gerekli eğitimleri vermektedir.

Avrupa Birliğine katılım sürecinde genel eğitimlerin yanı sıra Mesleki Yeterlilik Eğitimleride çok önem kazanmış , kabul edilen yasalarla da mesleki yeterlilik devletimizin gündemine ve önceliğine girmiştir. Bundan böyle ulusal ve uluslararası meslek standartları temel alınarak , teknik ve meslekî her alanda ulusal yeterliliklerin esasları belirlenecek; denetim , ölçme-değerlendirme , belgelendirme ve sertifikalandırmaya ilişkin faaliyetler yasalarla düzenlenecektir.

Global MT , bu misyonuna uygun olarak T.C. Ulaştırma Bakanlığı , Kara Ulaştırması Genel Müdürlüğü’nden Mesleki Yeterlilik Eğitimi Yetki Belgesi alarak Karayolu Taşıma Yönetmeliğinde taşımacılık faaliyetleri için öngörülen mesleki yeterlilik eğitimi de vermeye başlamıştır.

Bu eğitimlerin amacı; karayolu taşımalarının ülke ekonomisinin gerektirdiği şekilde düzenlenmesine katkıda bulunmak , taşımada düzeni ve güvenliğin , taşımacı , acente ve taşıma işleri komisyoncuları ile nakliyat ambarı ve kargo işletmeciliğinin ve benzeri hizmetlerin şartlarının bilinmesini sağlamak. Taşıma işlerinde istihdam edilenlerin niteliklerini , haklarını ve sorumlulukları ile , karayolu taşımalarının , diğer taşıma sistemleri ile birlikte birbirlerini tamamlayıcı olarak hizmet vermesinin ve mevcut imkânların daha yararlı bir şekilde kullanılmasının bilinmesini mümkün kılmaktır. Mesleki Yeterlilik Eğitimleri , nitelik yönünden değişime uyum gücü kazandırılmış bireyler yetiştirerek işletmelerin ve Türkiye`nin rekabet gücünü yükseltecektir.

Global MT , üst düzey yöneticileri , şirket sahipleri ve çalışanlarına yönelik çeşitli eğitim programları hazırlamaktadır. Çalışanlara yönelik hazırlanan eğitimlerin amacı; firmaların ve çalışanlarının uluslararası pazarlara entegre olması ve gelişmiş ülkelerin standartlarının yakalamasıdır.

Eğitimlerimiz ve destekleyen danışmanlıklarımızla , kişilerin beceri ve yeterliliklerinin artırılması; özellikle örgütsel değişimi güçlendirerek , gelişmiş ülkelere uyum sağlayabilmeleri amaçlanmaktadır. Geliştirmeye yönelik eğitimlerle bilgi , beceri ve yeterlilikler kazandırılıp kalitenin yükseltilmesi , rekabet edebilme gücünün , girişimciliğin ve yeni istihdam fırsatlarının arttırılması hedeflenmektedir. İlave olarak; yenileşme sürecine katılımın desteklenmesini de amaçlarımızın açılımları arasında sayabiliriz.

Global MT , seçkin eğitimcileri ve danışman kadrosu ile iş dünyasının , sizlerin hizmetindedir.

Etiketler
src k,




Valid XHTML 1.0 Transitional