Firma Arama



Sektörler

Masajkoltugugentr Best
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 28-05-2010
Firma Yetkili : BelirtilmemiÅŸ
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý :
  Ýncelenme Sayýsý : 2531

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Bağdat Cad. No: 351/6 Şaşkınbakkal / İstanbul
Þehir : Ä°STANBUL
Telefon : 02163857000
Faks : 02163858633
Website : http://www.masajkoltugu.gen.tr

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda
Best Rest Masaj Koltukları , Masaj Koltuğu

Masajın Günümüzde Lüks Olmaktan Çıkıp Fizyolojik Bir İhtiyaç Haline Gelmesi İle Birlikte Masajla İlgili Olarak Çok Çeşitli Yöntemler Ortaya Çıkmıştır. Bunlardan Biri De Masaj Koltuğu Dur.

Büyük Şehirlerdeki Yoğun İş Temposu Ve Bunun Bir Sonucu Olarak Hayatımızın İçinde Sürekli Karşı Karşıya Kaldığımız Stres Ve Gerginlikler Bu İhtiyacı Daha Da Çok Arttırmıştır.

Masaj , Yorgunluğunuzu Ve Ağrılarınızı Fiziksel Ve Zihinsel Olarak Tedavi Etme İşlemidir.

Ülkemizde Bu Tedavi Hizmetlerini Çeşitli Spor Salonlarından , Rehabilitasyon Ve Tedavi Merkezlerinden , Masaj Salonlarından Alabilirsiniz.

Peki Bu Tedaviyi Kişisel Olarak Kendi Kendinize Nasıl Yapabilirsiniz?

Geniş Bir Ürün Yelpazemiz İçerisinde Bulunan Masaj Koltukları Arasından Sizin İçin En Uygun Olanını Seçerek Kendi Evinizde Yada İşyerinizde Kişisel Ayarlarınızı Yaparak Vücudunuzun İstediğiniz Bir Bölgesine Lokal Yada Genel Masaj Yapabilirsiniz.


Masaj Koltuğu Ve Faydaları:
- Masaj Koltuğu İle Vücudunuza Masaj Yaptığınızda Kan Dolaşımınızı Lokal Yada Genel Anlamda Hızlandıracak Ve Buna Bağlı Olarak Kalp Ve Toplar Damarlarınıza Büyük Ölçüde Fayda Sağlamış Olacaksınız.
- Masaj Koltuğu İle Yapacağınız Belirli Bölgelerdeki Basınç Etkisi Bazı Hormonların Salınmasının Artması Ve Bu Hormonların Düzenleyici Etkiler Göstermesini Sağlayacaktır.

- Masaj Koltuğu Sayesinde Yapacağınız Masaj İle Lenfa Sistemi Ve Hormonal Sistem Tetiklendiğinden , Vücuttaki Tedavi Edici Maddelerin Masaj Yapılan Bölgeye İletilip Çalışma Yapması Sağlanarak , Vücudun Hastalıklara Karşı Direnci Artırılmakta Ve Hasıl Olan Başlangıç Aşamasında Olan Pek Çok Ciddi Hastalıklar Tedavi Edilebilmektedir.

- Masaj Koltuğu İle Yapılan Masaj Masajın Pek Çok Olası Ciddi Sağlık Sorununun Oluşmasını Engelleme Bakımından Önemli Ölçüde Yararı Olacaktır.

- Masaj Koltuğunun Size En Önemli Katkısı İse Masaj Anında Vücudunuz Doğal Uyuşturucu Olan Ve Morfinden Daha Etkili Olan Endorfin Salgılayarak , Olağan Üstü Bir Rahatlama Sağlayacaktır.

- Boynunuzdaki , Sırtınızdaki Ve Baldırlarınızdaki Kas Ağrılarınızın Azalmasına Ve Çeşitli Hastalıkların Sebep Olduğu Baş Ağrılarınızı Dindirmenize Yardımcı Olacaktır.

- Masaj Koltuğunuzla Yapacağınız Masaj Yan Etkisi Olmayan Bir Antidepresan Ve Psikolojik Bir Terapi Olarak Rahatlamanızı Ve Gevşemenizi Sağlayarak Yorgunluğunuzu Atmanızda Size Büyük Bir Fayda Sağlayacaktır.




Masaj Koltuğu Çeşitleri

- Jetonlu Masaj Koltuğu (ticari Masaj Koltukları)
- Ev Tipi Kişisel Masaj Koltukları
- Masaj Sandalyesi
- Ayak Masajı Aygıtı , Ayak Masajı Koltuğu




Jetonlu Masaj Koltuğu (ticari Masaj Koltukları) Özellikleri

- Masaj Koltuğu 1 Tl Lik Madeni Para İle Çalıştırılır. Masaj Koltuğu İçin İsteğe Bağlı Olarak Madeni Paranın Adedi Arttırılabilir.
- Masaj Koltuğu Masaj Süresi Zaman Ayarlı Sistem Yoluyla Değişik Opsiyonlarla Yönetilebilir. (masaj Süresi 60 Saniyeden Başlayıp Arttırılabilir. Fasılalı Bir Şekilde Devam Ettirilebilir.)

- Masaj Koltuğu Çalışmaya Başladığında Belirli Bir Eğim Yapar Ve Kişinin Boy Ve Kilosuna Göre Yatay Bir Pozisyon Alır. Kişi İle Masaj Koltuğu Arasındaki Eğim İstendiğinde Manuel Olarak Ayarlanabilir.

- Ağırlık Taşıma Kapasitesi + - 125 Kg Dır

- Masaj Koltuğu Masaj Teknikleri; Ovma , Dairesel Vibrasyon Ve Baskı Şeklindedir.

- Masaj KoltuÄŸu Para Yada Jeton Kutusu Kilit Sistemine Sahiptir.

- Masaj Koltuğu Ön Ayakları Sabit Olmak Üzere Arka Ayaklardaki Tekerlekler Sayesinde Sabitleme Ve Taşıma Özelliklerine Sahiptir.

- Masaj Koltuğu Deri Yırtılması Hariç 2 Yıl Garantilidir.teknik Ekip Haricinde Koltuğa Müdahale Edilmesi Garanti Kapsamı Dışındadır.




Ev Tipi Kişisel Masaj Koltuklarının Özellikleri

- Masaj Koltuğu Boyun , Sırt Ve Ayak Bileklerine Kadar Masaj Yapabilme Özelliği
- Ovma , Dairesel Vibrasyon Teknikleri Uygulayabilme , Shiatsu , Yoğurma , Vurma , Baskı , Senkronize Vurma Ve Yoğurma Ve Titreşim Olmak Üzere 6 Farklı Masaj Yön€temi.

- Masaj Hzı Ayarlama (sabit Ve Değişken Ayarlar)

- Zaman Ve Zaman Aralığı Ayarlama

- Darbe-baskı Yönetimi Ve Ayarı.

- Masaj Koltuğu Müzik Sistemi





Not: Masaj Koltuğu Ürünlerinin Teknik Özellikleri Modellerine Ve Serilerine Göre Değişiklik Göstermektedir.
Etiketler
masaj koltuğu, jetonlu masaj koltuğu, masaj koltukları, jetonlu masaj koltukları, masaj koltuğu fiyatları,




Valid XHTML 1.0 Transitional