Firma Arama



Sektörler

Otto Masaj KoltuÄŸu
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 28-05-2010
Firma Yetkili : BelirtilmemiÅŸ
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý :
  Ýncelenme Sayýsý : 2671

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Bağdat Cad. No: 351/6 Şaşkınbakkal / İstanbul
Þehir : Ä°STANBUL
Telefon : 02163857000
Faks : 02163858633
Website : http://www.masajkoltugu.org

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda
Otto Masaj Koltukları Son Teknoloji Ürünleri Ve Şık Tasarımları İle Sizlerin Hizmetinizde.
Ä°lkelerimiz
Kullanıcılara Koltuğun Sağlayacağı Avantajları Anlatmak
Masaj Koltuklarına Kolay Ulaşımını Sağlamak
Müşteri Memnuniyeti Ni En Üst Seviyede Tutmak
Masaj Koltuğu Ve Masaj Cihazları Pazarını Geliştirmek
Sağlık Ve Yaşam Kalitenize Katkıda Bulunmak

Masaj Koltuklarımızın Özellikleri


Sırtta Boyundan Bele Kadar Hareket Eden Masaj Kolları İle Üst Vücuda Masaj

Manuel Kullanımda İstenilen Noktaya , İstenilen Tarzda Ve Şiddette Masaj Alınabilir

Elle Kumanda Edilirken İstenilen Noktaya Milimetrik Olarak Ayarlanabilen Masaj Kolları

5 Farklı Masaj Yöntemi (shiatsu , Yoğurma , Ovalama , Senkronize , Yumruklama)

Br-8700
Sırtta Boyundan Bele Kadar Hareket Eden Masaj Kolları İle Üst Vücuda Masaj Yapar. Hafızasında 4 Adet Farklı Otomatik Program

Vücuttaki Zararlı Toksinlerin Yok Edilmesine Katkıda Bulunur , Vücuttaki Yağları Eriterek Şişmanlığı Önler Ve Zayıflatır. Romatizma Hastalıkların Tedavisinde Faydalı Olur
Masaj Koltuklarının Ve Masajın Faydaları İnsanoğlu Binlerce Yıldır Hastalıkarı Tedavi Ve İyileştirmek İçin Masaj Ve Dokunma Yöntemleri Kullanıldı Ve Geliştirilmeye Çalıştı. Eski Çin , Hint Ve Mısır Kaynakları Masajın Hastalıkları Önlemede , Tedavi Ve Yaralıları İyileştirmede Kullanıldığı Belirtmektedir. Masaja Eski Çin Kaynaklarında Oldukça Sık Rastlanmaktadır.

Masajı İlk Olarak M.ö 2700 Tarihli Bir Çin Kitabında Geçmektedir. Bu Kitapta ‘ Sabahın İlk Saatlerindei Uykudan Sonra Kan Dinlenmiş Ve Sinirler Gevşemiş , Elin Ayasıyla Yapılacak Darbeler Soğuk Algınlığını Önler’ Denmektedir. Ayrıca M.ö. 2000 Yılında İmparator Neiching ( Sarı İmparator) Dahiliyle Tıp Konuları İsimli Kitabında Masajı Tasnif Etmiştir.

M.ö. 460-377 Yıllarında Yaşayan Hipokrat Omuz Çıkıları Ve Kas Yırtılmalarından Sonra Kararında Ovmanın Yararlı Olacağını Öne Sürmüştür. Günümüzde Hekim Yeminine İsmini Veren Hipokrat Masajda Sert Ovmayı Uyarıcı , Aşırı Ovmayı Zararlı , Kararında Ovmayı İse Yararlı Ve Sağlık Geliştirici Olarak Tanımlamıştır.

M.s. 129-199 Doğan Deneysel Fizyolojinin Kurucusu Galenos , 157 Yılında Glasdyatörlerin Başhekimi Olarak Yaraların Tedavisi İçin En Etkili Yöntemleri Araştırdı. Egzersizin Yanında Masajında Önemine Dikkat Çekti Ve Sağlıklı Yaşamak İçin Her İkisininde Uygulamasını Tavsiye Etti. Galenos’a Göre ‘masaj Yapılan Kısımlar Yumuşar; Bunun Göstergesi O Bölge Üzerindeki Canlı Renktir. Aynı Olumlu Etki Eklemlerin Masaj Sonrasında Daha Rahat Ve Kaygan Hareketlerinde De Gözlenir.

Tür Düşünürü Tıp Adamı İbni Sina’da ( M.s. 980-1037) Masajın Yararlarından Söz Etmiştir. ‘hekimler Yalnız Hastalıkların Değil Aynı Zamanda Sağlığı Sürdürmenin Nedenlerini De Göz Önüne Almalıdır’ Diyen İbni Sina Yüzyıllar Öncesinden Koruyucu Sağlık Hizmetlerinin Önemine Dikkat Çekmiştir. Sağlığın Korunması İçin Egzersiz Yapmanın Ve Beraberinde Vücudu Ovmanın(masajın) Yararlarına Değinmiştir.

Masjın Faydaları

Vücuttaki Zararlı Toksinlerin Yok Edilmesine Katkıda Bulunur , Vücuttaki Yağları Eriterek Şişmanlığı Önler Ve Zayıflatır. Romatizma Hastalıkların Tedavisinde Faydalı Olur. Damar Tıkanıklığı Ve Damar Şişmesini Engeller. Gün Boyu Oluşan Yorgunluğu Alır Ve Dinlendirir. Bağırsakların Çalışmasını Kolaylaştırır. Boyundaki Kireçlenmeyi Engeller. Hücre Üretimine Yardımcı Olur. Kas Yorgunluğunu Engeller. Metabolizmayı Güçlendirir. Kan Dolaşımını Hızlandırır. Selüliti Engeller. Stres Azaltır.

Psikolojik Açıdan Masaj

Psikolojik Açıdan Bakıldığında Masaj Bir Önem Hatta Bakımlılık Hissi Verir. Vücudumuzun Farkına Varmamızı Sağlar. Masaj , Günlük Hayatın Baskılarından Sonra Mini Bir Tatil Anlamına Gelir. Yapılan Klinik Bir Araştırma , Masajın Zihinsel Uyanıklığı Arttırdığı Ve Matematiksel Zekayı Keskinleştirdiği De Göstermiştir.

Masajın Kullanıldığı Alanlar

- Eklem Hastalıklarında
- Bağ Dokusu Hastalıklarında
- Omurga Hastalıklarında
- Bazı Damar Hastalıklarında
- İç Organları Bazı Rahatsızlıklarında
- Sinir Sistemi Rahatsızlıklarında
- Kan İle İlgili Bazı Rahatsızlıklarda
- Umumi İş Veriminin Artırılmasın Arzı Edilen Durumlarda
- Sporcunun Fiziksel Performansını Arttırmak İçin
- Kronik Sır Bel Ağrıları
- Kilo Almaya Bağlı Olarak Ortaya Çıkan Ağrılarda
- Üşütme , Karın Ağrısı Sonucunda Sırtta Meydana Gelen Kasılmalarda
- Romatizmal Hastalıklar
- Adale Spazmı Ve Kramplar
- Uzun Süre Yatan Hastalarda Gelişen Eklem Sertlikleri Ve Ödemlerde
Etiketler
masaj koltuğu, masaj koltukları, jetonlu masaj koltukları, jetonlu masaj koltuğu, masaj koltuğu fiyatları,




Valid XHTML 1.0 Transitional