Firma Arama



Sektörler

Onuryurt
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 12-08-2008
Firma Yetkili : BelirtilmemiÅŸ
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý :
  Ýncelenme Sayýsý : 2814

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Şirinevler Mah. Göçmen Sk. No:21 Adapazarı/Sakarya
Þehir : SAKARYA
Telefon : 02642914918
Faks :
Website : http://www.onuryurt.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda
Onur Konaklama Hizmetleri Ticaret Ltd. şirketi , 10 yıldır Sakarya`da 3 adet yüksek öğrenim yurdu ile üniversite öğrencilerine ev kalitesinde hizmet vermektedir.
Zemin etüdleri yapılmış güvenilir ve sağlam binalarıyla , yeni eğitim ve öğretim yılında Onur Öğrenci Yurtları sizlere ailenizden uzak geçecek zamanınızda kendi eviniz kadar sıcak bir ortam sunmaya devam edecektir.

Yemek ihtiyacınızı şık ve rahat yemekhanemizde , sabah açık büfe kahvaltı , akşam ise 4 çeşit leziz ve temiz yemeklerimizle karşılayabilirsiniz.

Günlük oda temizliği , günlük banyo ve tuvalet temizliği yapılmaktadır. Çamaşır yıkama derdi olmadan ailenizdeki temiz ortamı ve evinizin sıcaklığını bizde bulacaksanız.

1-2-3 ve 4 kişilik odalarda , tek kişilik ortopedik yataklar , anahtarlı ahşap dolaplar , komidin , çalışma masası , silikonize elyaf yastık ve yorganlar kullanarak , huzurlu , güvenli ve rahat bir ortam konforunu yaşayacaksınız. Odalarda SINIRSIZ ADSL internet bağlantısı ile dünyaya her zaman bağlı kalabilir ve bilgi ihtiyacınıza göre her an kullanabilirsiniz.
Etiketler
öğrenci, üniversite, pansiyon, yurt, yurtlar, erkek, sakarya, sapanca,




Valid XHTML 1.0 Transitional