Firma Arama



Sektörler

Havla Tavla Kurumsal
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 08-04-2010
Firma Yetkili : BelirtilmemiÅŸ
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý :
  Ýncelenme Sayýsý : 3206

Ýletiþim Bilgileri
Adres :
Þehir : Ä°STANBUL
Telefon :
Faks :
Website : http://www.havlatavla.com/kurumsal

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda
Havlatavla.com Kurumsal , Köpekler İle İlgili Her Konuda Hizmet Veren Ya Da Ürün Satışı Yapan Şirketlere , Veteriner Ve Hastananeler , Köpek Kuaförlerine , Köpek Eğitmenlerine , Köpek Dostu İşletmelere , Kısacası Köpeklere Hizmet Veren Hertürlü Firma Veya Şahısların Havlatavla.com Kurumsal Bünyesinde Kendi Sayfalarını Oluşturmalarına , Tanıtım Ve Reklamlarını Yapmalarına Olanak Sağlamaktadır.
Havlatavla Kurumsala Kayıt Olduğunuzda , Aşağıdaki Hizmetler Size Sunulacaktır.
* Havlatavla Kurumsal Sizi Hedeflediğiniz Müşterilerle Buluşturarak , Yüksek Geri Dönüşüm Almanızı Ve Yeni Müşteriler Edinmenize Yardımcı Olacaktır.

* Firmanızın Tanıtımını En Uygun Bütçe İle Yapmanıza Yardımcı Olduğu Gibi , Firmanızın , Google , Yahoo , Bing Ve Bunun Gibi Birçok Arama Motorlarında Ön Sırlarda Çıkmasına , Ve Daha Fazla Kişinin Size Ulaşmasına Olanak Sağlıyacaktır.

* Firma Aramalarını Google Harita Üzerinde Ziyaretçilere Sunarak , En Doğru Bilgiye Erişimi Sağlar. Ayrıca Haritanın Kedi Sayfanızda Görünteleyerek Müşterilerinizin Size Rahat Ulaşmasını Sağlar.

* Burada Oluşturacağınız Sayfayı Websitesi Olarak Kullanabilirisiniz.

* Firma Adınız | Logonuz | Firmanız Hakkında Bilgi | 6 Adetlik Fotoğraf Albumu | Adres Bilgileriniz | E-posta | Websitesi | Telefon Numarası | Kampanyalar Bölümü | Soyal Sorumluluk Çalışmaları Gibi Bölümler Arama Sayfalarımızda Görüntülenecek , Hizmet , Şehir , Semt Olarak Arama Kayıtlarında Yer Alacaksınız. Her Arama Sayfasında 5 Firma Görüntülenecek Olup. İlgili Konuda Arama Yapan Site Ziyarteçilerimiz Size Rahatlıkla Ulaşacaktır. Firma Logonuza Tıklanması Halinde Detaylı Firma Sayfanıza Yönlendirleceklerdir..

* Yönetim Panelinizden Sayfanızın Kac Kez Görüntülendiğini Takip Edebilir , Bırakılan , Yorumlara Bakabilirsiniz.
* Yönetim Panelinizde Bulunan Kampanyalar , Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Ve Ticari Anlaşmalar Bölümlerinden , Firmanızın Başlattığı Bu Tip Çalışmaların Tüm Havlatavla.com Üyeleri Ve Ziyarteçileri Tarafından Görüntülenmesini Sağlayabilrisiniz.

* Kaydını Yaptıran Firmaların 3 Kez Tüm Havlatavla.com Üyelerine Toplu E-posta Gönderme Hakkı Vardır. Tanıtım Ya Da Promosyon Kampanayalarınızda , Toplu Mailing Yaptırmak İsetediğinizde , Havlatavla.com Üyelerine Duyurularınız Ücretsiz Gönderilecektir.

* Havlatavla.com Kurumsala Kayıt Olan Firmaların Düzenledikleri Sayfaları , Kampanyaları İle Yaptıkları Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Havlatavla.com Sitesinin Anasayfası Başta Olmak Üzere Diğer Uye Sayfalarında Değişmeli Olarak Yayınlanacak ,

Etiketler
köpek dostu işletmeler, veteriner, köpek kuaförü, köepk oteli, köpek pansiyonu, köpek rehberi, köepkler için herşey, köpek sahipleri, köpeğimle gidillecek yerler, köpeğimle seyahat, köepğimle gezi, köğekler, hizmet, veren, işletmeler, köepk çiftlikleri, petshoplar,




Valid XHTML 1.0 Transitional