Firma Arama



Sektörler

Kıvanç Ucuz
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 26-08-2009
Firma Yetkili : BelirtilmemiÅŸ
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý :
  Ýncelenme Sayýsý : 2805

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Saraylar Mahallesi Selcuk Cad. Sağlıkhan İş Merkezi No:13/37 Denizli
Þehir : DENÄ°ZLÄ°
Telefon : 0258 261 77 64
Faks : 0258 261 77 65
Website : http://www.kivanc-sigorta.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda
Kıvanç Sigorta Aracılık Hizmetleri 2006 Yılından Bu Yana Yetkili Acente Olarak Sektörün Lideri Olan Başak Groupama Sigorta Şirketi İle Sizlere Hizmet Vermektedir.

Hizmetlerimiz Arasında Başlıca , Yangın Sigortaları , Nakliyat Sigortası , Ferdi Kaza Sigortası , Deprem Sigortası (dask) , Tarım Sigortası , Kasko Sigortası , Konut Ve İşyeri Sigortası , Otel Paket Sigortası , İş Makinaları Ve Ekipmanları Sigortası , Seyahat Sigortası , Sağlık Sigortası , Trafik Sigortası , Ticari Ve Endüstriyel Risk Sigortaları , Hayat Sigortası Branşlarında Hizmet Vermektedir.

Misyonumuz

Müşterilerimizin İhtiyaçlarını Saptayıp Bilgiye Ve Deneyime Dayalı Hizmetlerimizi Sunarak İhtiyaçları En Kısa Zamanda Ve Doğru Bir Şekilde Karşılamaktır. Ayrıca Acente Özel İndirimleri , Teknik Ve Hasar Konusunda Uzman Personelimizle Satış Sonrası Müşteri Memnuniyeti , Sigorta Danışmanlığı , Ücretsiz Hizmetler Bizi Diğer Acentelerden Ayıran Faktörlerdir. Hedefimiz Siz Değerli Müşterilerimize Daha Kaliteli Ve Daha Etkili Hizmet Vermektir

Vizyonumuz

Türkiye’de Sigortacılık Sektöründe Uluslararası Standartlarda Ve Kalitede Hizmet Veren Lider Bir Acente Olmaktır. Günümüzde Görünür Görünmez Kazalar Hayatımızı Alt Üst Edebiliyor. Tasarruflarınızla Zararları Gidermeye Çalışsanız Bile Mevcut Birikimleriniz Her Zaman Zararınızı Karşılamayabilir. İşte Bu Nedenle Karşılaşabileceğiniz Zararı Gidermek İçin Gelin Başak Groupama Sigorta Olarak Size Destek Olalım.

Etiketler
, profosyonel sigorta acenteligi,




Valid XHTML 1.0 Transitional