Firma Arama



Sektörler

OTS OTOMOBÄ°L TAÅžIMA
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 04-09-2010
Firma Yetkili : HÃœSEYÄ°N ARI
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 KiÅŸi ve altı
  Ýncelenme Sayýsý : 11623

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Ostim Org. San. Böl. Uzay Çağı Bulv. 78 Sok. No:2 82/D Blok Yenimahalle
Þehir : Ankara
Telefon : 0312 354 97 41
Faks : 0312 354 97 42
Website : http://www.otsoto.com.tr

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

OTS OTOMOBÄ°L TAÅžIMA SÄ°STEMLERÄ° LTD.ÅžTÄ° olarak 2004 yılında kurulan ÅŸirketimiz, Ankara Yeni sanayi bölgesinde 40 yıl süren çalışmaların,tecrübelerin ürünü olarak Ostim sanayi bölgesinde daha güçlü,daha modern,daha büyük ve yeni projelere imza atmak üzere kendi inÅŸa ettiÄŸi binasında yeniden yapılandırılmıştır.Misyonumuz,Oto taşıma sistemlerinde ÅŸimdiye kadar ithal edilen ürünleri,Türk mühendis ve iÅŸçiliÄŸi ile daha kaliteli ama makul fiyatlarla üretmek ve pazarlamaktır.

Åžirketimiz ÅŸu anda Türkiye'de kullanımda olan tüm model araçların taşıma sistemlerini,çeÅŸitli boylarda ve hacimlerde Abs port-bagajları orjinal olarak üretmekte ve bayilere dağıtımını yapmaktadır.Bunun yanı sıra taşıma ile ilgili (kayak,sörf,bisiklet,vs.) diÄŸer tüm aparatlar kendi bünyemizde imal edilmektedir.

KurumsallaÅŸma aÅŸamasında bölge bayilikleri oluÅŸturulmuÅŸ,alt bayiliklerle ilgili çalışmalar son aÅŸamadadır.

2007 yılında yapılan görüÅŸmeler neticesinde ; Dünya otomobil fabrikalarına OEM parçalarda üreten Dünya devi MontBlanc'la distrübütörlük anlaÅŸması yapılmış ve Türkiye'nin yetkili tek dağıtıcısı olmuÅŸtur.Bu ürünlerle ilgili detaylı bilgi için Montblanc ürünleri sitemizi gezebilirsiniz.

Türk sanayisine ,ülkemize ve insanlarımıza hizmet etmek,adımızı bu sektöre gururla yazdırmak tek ve birincil vazifemizdir.

Etiketler
OTS OTOMOBİL TAŞIMA, araba dizayn üretim imalat şirketleri, ankara oto dizayn firmaları, ankara otomobil taşıma sistemleri, ots otomobil taşıma sistemleri, ,




Valid XHTML 1.0 Transitional