Firma Arama



Sektörler

AKTAÅž CATERING
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 21-01-2011
Firma Yetkili : MUSA AKTAÅž
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 11-50 KiÅŸi
  Ýncelenme Sayýsý : 10019

Ýletiþim Bilgileri
Adres : AKÇABURGAZ MAH.83.SK. NO:3 ESENYURT/İSTANBUL
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : (0212) 509 35 02
Faks : (0212) 591 11 51
Website : http://www.aktascatering.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda
\"\"
 
 
 
 

AktaÅŸ Catering 2008 yılında faaliyetlerine baÅŸlamıştır. Amaç edindiÄŸimiz saÄŸlık,lezzet ve kalite ilkelerinden asla taviz vermeden müÅŸterilerimize nasıl daha iyi hizmet verebiliriz düÅŸüncesiyle hep diÄŸer firmalardan farklı olmayı amaçladık ve farkımızı aldığımız tamamen doÄŸal ürünlerle yemeklerimize yansıttık.

AktaÅŸ Catering olarak doÄŸal ürünlerin bozulmadan kalamayacağını benimsediÄŸimiz için asla içine katkı maddeleri konularak ömrü uzatılan ürünleri üretimimize sokmadık.

Tamamen katkısız yoÄŸurdumuzu kendimiz ürettik,yemeklerde kullanacağımız etlerimizi asla aylarca bekletmeyiz.Biz malzemeleri iki gün önce hazırlayıp servis edileceÄŸi gün piÅŸirmeye deÄŸil tüm hazırlıklarımızı aynı gün içinde yapmayı ilke edindik.

AktaÅŸ Catering belki diÄŸer firmalar gibi ucuz olmayacaktır,ama hijyen kurallarına uygun saÄŸlıklı beslenmekte hayatımız için apayrı bir zenginliktir.

AktaÅŸ catering olarak piyasanın en tanınmış markalarından malzemelerimizi seçiyoruz.

Etiketler
tabldot yemek, istanbulda tabldot, istanbulda tabldot yemek, istanbulda tabldot yemek yapan firmalar, istanbulda yemek siparişi, istanbulda tabldot yemek siparişi, istanbulda kaliteli tabldot yemek, istanbulda güzel tabldot yemek,




Valid XHTML 1.0 Transitional