Firma Arama



Sektörler

Güneş İlaçlama. San. Tic. Ltd. Şti.
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 21-07-2011
Firma Yetkili : Yasin Gezer
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : >100 KiÅŸiden fazla
  Ýncelenme Sayýsý : 2602

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Çiçekli Mah. 1615 Sk. No:14 Bayraklı, Izmir - 0232 444 8818
Þehir : Ä°zmir
Telefon : 02324448818
Faks :
Website : http://www.bocekilaclamasi.gen.tr

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

 

1984 yılında ilaçlama sektörüne yeni deÄŸerler katmak adına ve haÅŸerelere karşı mücadele etmek üzere kurulmuÅŸtur.  Ä°laçlama sektörünün ihtiyaçlarını kaliteli ilaç ve eÄŸitimli personeller ile karşılamak için yola çıktık.

Ä°laçlama ile ilgili sektördeki açıkları ve eksiklikleri gidermek üzere 17 yıldır bu alanda hizmetimiz devam etmekte ve gün geçtikçe kalitemize yeni deÄŸerler katmaktayız.

GüneÅŸ ilaçlama olarak insan saÄŸlığına olumsuz etkiler yaratabilecek haÅŸerelere karşı ziraat mühendislerimizin özel olarak hazırladığı ilaçlar ile müdahale etmekteyiz. Hizmet kalitemizin temelini müÅŸteri memnuniyeti oluÅŸturmaktadır. Böcek ilaçlamasektöründe lider kuruluÅŸlar arasında olmayı baÅŸarmış ve bu konudaki kalitesini kanıtlamış bir ÅŸirketiz.

Bizi biz yapan deÄŸerler;

 

  • En hızlı
  • En Güvenilir
  • En Kaliteli
  • En ekonomik ilaçlama fiyatları
  • En garantili sonuç
  • yer almaktadır.

    Evinizde, iÅŸyerlerinizde veya herhangi bir yaÅŸam ortamınızda haÅŸere problemleriniz varsa GüneÅŸ ilaçlama ÅŸirketine güvenebilirsiniz.

    Büyüyen hizmet pazarı ile sektörünün en geniÅŸ yelpazeli ilaçlama ÅŸirketi olmayı baÅŸaran güneÅŸ ilaçlama; Ä°stanbul ilaçlama, Ä°zmir ilaçlama, Bursa ilaçlama ve Kocaeli - Ä°zmir ilaçlama servisleri ile 2011 yılındada hizmete devam etmektedir. Ä°laçlama hizmeti için belirlenen ücretler semt ve il ayırımı gözetmeksizin belirlenmektedir.

    Bizi SeçtiÄŸiniz Ä°çin TeÅŸekkürler

    GüneÅŸ Böcek ilaçlama San. Tic. Ltd. Åžti.

    Etiketler
    ilaçlama, böcek ilaçlama, haşere ilaçlama, ilaçlama şirketleri, ilaçlama firmaları, böcek ilaçlaması, fare ilaçlama, pire ilaçlama, kene ilaçlama, hamam böceği ilaçlama, kalorifer böceği, ,
    



    Valid XHTML 1.0 Transitional