Firma Arama



Sektörler

Ateş İlaçlama Merkezi
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 25-07-2011
Firma Yetkili : Hamza Yılmaz - Ahmet Onaran
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 KiÅŸi ve altı
  Ýncelenme Sayýsý : 4574

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Karadeniz Mah. Aziziye Cad. No:10/a İlkadım
Þehir : Samsun
Telefon : 0 362 230 60 94
Faks : 0362 230 92 42
Website : http://

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

AteÅŸ Ä°laçlama Merkezi 2004'den bu güne siz deÄŸerli müÅŸterilerimize öncelikle kalite ve garanti vererek hizmetinde yoluna emin adımlarla devam etmektedir.

Ä°laçlama sektöründe ki hizmetimiz; yılların verdiÄŸi tecrübe, uzman kadromuz, en son teknolojik ekipmanlarımız, kullandığımız ve uyguladığımız ürünler SaÄŸlık Bakanlığı onaylı olup; marka deÄŸeri yüksek firmaların ürünleridir.

AteÅŸ Ä°laçlama Merkezi aynı zamanda SaÄŸlık Bakanlığı onaylı ilaçların bölge bayisi olarak hizmet vermektedir. Ürünlerimiz KQ-TSE-ISO 9001 kalite belgesine sahip ve SaÄŸlık Bakanlığınca insan saÄŸlığına zararsız olduÄŸu onaylanmış ürünlerdir. Kontak ve Airbone(ani düÅŸürücü) etkisine sahiptir.

HaÅŸerelerin bağışıklık kazanma sistemleri geliÅŸmiÅŸ olduÄŸundan devamlı farklı formülasyon içeren ilaçlar kullanılmaktadır. BaÅŸarı ancak bu ÅŸekilde saÄŸlanır.

Öncelikle yapılacak olan kimyasal mücadelede amaç, haÅŸereleri yok etmek kadar insan saÄŸlığını da göz önünde bulundurmak olmalıdır. HaÅŸereler ve insanların iç içe olduÄŸu ortamlar göz önüne alınacak olursa yapılacak bilinçsiz uygulamalar insan saÄŸlığını olumsuz yönde etkileyecektir.

Etiketler
Samsunda Ev İlaçlaması, Samsunda Fare İlaçlama, Samsunda Böcek İlaçalama, Samsunda Pire İlaçlama, Samsunda Ordu İlaçlama, Samsunda İlaçlama, Samsunda Sinek İlaçlama, Samsunda İlaçlama Firmaları,




Valid XHTML 1.0 Transitional