Firma Arama



Sektörler

Ar Metal Makina ve Yedek Parça San. Ltd. Şti.
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 28-07-2011
Firma Yetkili : Barış Demirbaş
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 11-50 KiÅŸi
  Ýncelenme Sayýsý : 3989

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Araptepe Mevkii 5000 Sk. No:36 SelimpaÅŸa Silivri
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 0212 723 47 00
Faks : 0212 723 48 10
Website : http://www.ar-metal.com.tr

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

 AR METAL kurulduÄŸu 1985 yılından bu yana Ä°LAÇ-GIDA-KÄ°MYA-KOZMETÄ°K-DETERJAN ve SERAMÄ°K sanayiinin ihtiyacı olan paslanmaz çelikten TOZ ve GRANÜL MÄ°KSERLER-SIVI ve VÄ°SKOZ MÄ°KSERLER-REAKTÖRLER-ÜNÄ°VERSAL MÄ°KSERLER-SIVI DOLUM MAKÄ°NELERÄ° –VÄ°DALI KONVEYÖRLER- BANTLI KONVEYÖRLER - HOMOJENÄ°ZE POMPALAR-BASINÇLI TANKLAR-REZERVE TANKLARI-ÇEŞİTLÄ° KONSTRÄ°KSÄ°YONLARI ve SU ARITMA SÄ°STEMLERÄ°NÄ° sipariÅŸ üzerine üretmektedir.

AR METAL konusunda uzman kadrosu ile geniÅŸ bir kitleye hizmet verip, projelendirme sorumluluÄŸunu üstlenerek Ä°LAÇ-GIDA-KÄ°MYA-KOZMETÄ°K-DETERJAN ÜRETÄ°M TESÄ°SLERÄ° ile OTOMATÄ°K TOZ ve GRANÜL TAÅžIMA-KARIÅžTIRMA-DOLUM SÄ°STEMLERÄ° kurmaktadır.

Ekim 2004 tarihi itibariyle Ä°ntertek Test Hizmetleri A.Åž. tarafından yönetimsel yapımız incelenmiÅŸtir ve firmamız ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi belgesini almaya hak kazanarak uluslararası standartlara uygun sistematik bir yapı oluÅŸturmuÅŸtur.

ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Standardı ile AR METAL; çalışanlarının, tedarikçilerinin ve müÅŸterilerinin ihtiyaç ve memnuniyetini üst düzeyde karşılamak üzere KALÄ°TE POLÄ°TÄ°KASINI:

- Sürekli geliÅŸme anlayışı, 
- EÄŸitim seviyesi ve verimi yüksek çalışanlar, 
- Etkin satış öncesi hizmetleri sunma , 
- En az hata ile makine üretimi , 
- Dünya pazarlarında rekabetçi firma haline gelme,
- Güvenilir sonuçları izleme, deÄŸerlendirme ve devamlılığını saÄŸlama, olarak belirlemiÅŸtir.

AR METAL sektöründeki yerini saÄŸlamlaÅŸtırmak ve uluslararası alanda yaÅŸanan yenilikleri yakından gözlemlemek olarak belirlediÄŸi iÅŸ disiplini gereÄŸi Ä°stanbul Ticaret Odası (Ä°TO) ve Madrid Ticaret Odası iÅŸbirliÄŸince düzenlenen Ä°hracata Ä°lk Adım Programı ‘na katılım hakkı kazanan 20 firma arasına girebilmiÅŸtir ve Ä°TO bünyesinde Ä°hracat EÄŸitim Danışmanlığı almıştır. AR METAL Ä°TO üyesi olmakla birlikte Orta Anadolu Ä°hracatçı Birlikleri , Ä°stanbul Maden ve Metaller Ä°hracatçı Birlikleri ve KOSGEB üyesidir.

AR METAL profesyonel yönetimi ve deneyimli teknik uzman kadrosu ile Avrupa standardında ürettiÄŸi makinelerini Avrupa BirliÄŸi ülkelerine ihraç edebilmeyi ilke edinmiÅŸ bu doÄŸrultuda CE Markalama çalışmalarını Bureau Veritas danışmanlığında tamamlamıştır.

AR METAL ''kaliteli yönetim kaliteli üretim '' anlayışı ile bu gün olduÄŸu gibi yarın da siz deÄŸerli üreticilerle birlikte ülke ekonomisine katkıda bulunarak dünya piyasasında var olmaya devam edecektir. 

'' Saygılarımla
CÄ°HAN DEMÄ°RBAÅž
Genel Müdür ''

Etiketler
istanbulda makina sanayi, istanbulda makina yedek parça, makina yedek parça satan firmalar,




Valid XHTML 1.0 Transitional