Firma Arama



Sektörler

Artaş Tasarım Mermer Granit Traverten İç Mimarlık
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 11-08-2011
Firma Yetkili : Cengiz
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 11-50 KiÅŸi
  Ýncelenme Sayýsý : 2896

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Dudullu Organize Sanayi Bölgesi Eflak (G123) Sk. No:5/E Esenkent Ümraniye
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : +902164204887
Faks : +902164204887
Website : http://www.artastasarim.com
Harita : Haritayý Görüntülemek Ýçin Týklayýn

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Firmamız ArtaÅŸ Tasarım 1984 yılında Istanbulda kurulmuÅŸtur. Günümüze kadar sayısız projede mermer, granit ve traverten ihtiyacını tasarım, uygulama ve detay çözme konularında uzmanlık ile süsleyip kullanıcıya sunmuÅŸtur. Firmamız müÅŸterilerine doÄŸal taÅŸ konusunda geniÅŸ bir yelpazede tasarım ve uygulama hizmeti vermektedir.

ArtaÅŸ Tasarım olarak ilkemiz tecrübeli kadromuzla önemli ve prestijli projelere hem doÄŸal taÅŸ tedarikinde hemde uygulama aÅŸamasında sorunsuz imza atmaktır.

ArtaÅŸ Tasarım; Kalite, estetik ve zerafeti birinci sınıf iÅŸçilikle birleÅŸtirmiÅŸtir. Zamanında ve güvenilir çalışma prensibiyle, müÅŸteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktadır. MüÅŸteri odaklı bir firma olma sözünü müÅŸterilerimize en iyi ürünleri, en iyi hizmetleri ve en iyi desteÄŸi sunarak tutmaktadır. Ürün çeÅŸitliliÄŸini, teknoloji ve personel gücünü sürekli geliÅŸtirir, hayal gücü sınırlarını zorlayan tasarımlara imza atarak hedefini herzaman yükseltmektedir.

ArtaÅŸ Tasarım : Sınırsız Hayal Gücünün TaÅŸa Yansıması...

Etiketler
Mermer, Granit, Traverten, Mermer Tezgah, Granit Tezgah, Çimstone Tezgah, İç Mimarlık hizmeti Çimstone, Mutfak tezgahı, Banyo tezgahı, Banko, Merdiven, Küpeşte, Harpuşta, Süpürgelik, Zemin Döşeme, Duvar kaplama, Denizlik... Doğal taşın olduğu her yerde...,




Valid XHTML 1.0 Transitional