Firma Arama



Sektörler

Autowax Gaye Oto Temizlik Sistemleri
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 17-08-2011
Firma Yetkili : Turgut UzunoÄŸlu
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 Ki?i ve alty
  Ýncelenme Sayýsý : 6825

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Yüzyıl Mah. Fetih Cad. 42 Evler Mevkii No:43 Bağcılar
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 0 212 673 45 03
Faks :
Website : http://www.autowaxgaye.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

500 m2 kapalı alan içerisinde faaliyet göstermekte olup, tecrübeli ve eÄŸitim sertifikalı uzman personelleri ile uzun yıllardır BaÄŸcılar'da Ä°stanbul'a hizmet vermektedir.
Her gün Profesyonelce yaptığımız ve bizim için sıradanlaÅŸan bu iÅŸi aracınıza uyguladığımızda, aracınıza ilk günkü gibi tutulacaksınız.

Sistemdeki tüm kimyasallar, DIN EN ISO 9001 kalite güvencesi altında geliÅŸtirilir ve üstün kimya teknolojisi ile Avrupa'da üretilmektedir.

Autowax Gaye; teknisyenlerimiz uygulamalı ve teorik eğitim alarak, teknik eğitim yeterlilik sertifikasına sahiptirler.

Uzman personelin yanısıra, Dünya çapında tanınan kimyasal ürünleriyle de hizmete devam eden Autowax, sadece kendi ürünleriyle müÅŸterilerine servis saÄŸlamaktadır.

Türkiye'de sektöründe lider olan Autowax BaÄŸcılar yaklaşık çeyrek asırlık bir deneyime sahip olan kurucularıyla Gaye Otomotiv tarafından müÅŸterilerine ulaÅŸmaktadır.

Etiketler
İstanbulda Araba Yıkama Firmaları, İstanbulda Oto Kuaför Firmaları, İstanbulda Oto Temizlik Firmaları, İstanbulda Oto Cam Filmi Firmaları, İstanbulda Oto Çizik Giderme Firmaları , İstanbulda Oto Boya Parlatma Firmaları, Bağcılarda Araba Yıkama , Bağcılarda Oto Kuaför, Bağcılarda Oto Temizlik , Bağcılarda Oto Cam Filmi, Bağcılarda Oto Çizik Giderme , Bağcılarda Oto Boya Parlatma , ,




Valid XHTML 1.0 Transitional