Firma Arama



Sektörler

Atmaca Hafriyat
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 17-08-2011
Firma Yetkili : Ä°brahim Atmaca
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 Ki?i ve alty
  Ýncelenme Sayýsý : 11205

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Merkez Mah. Namık Kemal Cad. N:93 Atmaca Plaza Alibeyköy Eyüp
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 0 212 627 51 77 - 0212 627 45 55
Faks : 0 212 626 52 29
Website : http://www.atmacasirketlergroup.com
Harita : Haritayý Görüntülemek Ýçin Týklayýn

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

  Atmaca, 1989 yılında Emin Atmaca tarafından imar planı ve mimari projeler yapmak üzere Atmaca Ä°nÅŸaat ismiyle kurulmuÅŸtur. ATMACA Ä°NÅžAAT; kurulduÄŸu günden bugüne yaklaşık 4.000 adet konut ve bu konutların ihtiyacı olan yollar, atık su ve yaÄŸmursuyu kanalları, içme suyu isale hatları, enerji, telefon, sokak aydınlatmaları, peyzaj uygulamaları, aÄŸaçlandırma, çocuk oyun alanları, otoparklar, çarşı ve spor alanlarını site sakinlerinin istifadesine sundu.

     Åžehrin tarihi ve doÄŸal dokusunu bozmadan, hızlı ve ucuz konutlar üretmek, modern, yaÅŸanabilir mekanlar oluÅŸturmayı ana faaliyet alanı olarak belirleyen bu doÄŸrultuda her gelir grubuna hitap edecek, altyapısı çözülmüÅŸ, doÄŸasıyla bütünleÅŸmiÅŸ, estetik ve yaÅŸanabilir yerleÅŸim alanlarının üretilmesi için alternatif planlar üretiyor ve hayata geçiriyor.

     ATMACA Ä°NÅžAAT, kendisine ilke olarak kuruluÅŸ misyonuna uygun çaÄŸdaÅŸ, yaÅŸanabilir ve çevre ile dost yaÅŸam alanları üretmeyi belirlemiÅŸtir.

     Bu ilke doÄŸrultusunda birey ve toplulukların arzu ve isteklerini göz önüne alarak toplumun hayat standartlarını, yaÅŸam alanı kalitesini ve kentlilik bilincini yükseltmeyi benimsemiÅŸtir.

     ATMACA Ä°NÅžAAT, bugüne kadar ürettiÄŸi 4.000 konut ile halkımızı konut sahibi yapmanın mutluluÄŸunu yaÅŸamaktadır. Üretilen konutların zamanında hak sahiplerine teslim edilmiÅŸ olması, halkın büyük takdirine mazhar olmuÅŸ ve konutlarımız piyasaya arz edilmeden aranır hale gelmiÅŸtir.

     ATMACA Ä°NÅžAAT'ın kaliteli konut üretimi konusunda geniÅŸ bir tecrübesi vardır. Bugüne dek binlerce aileyi çaÄŸdaÅŸ olanaklarla konut sahibi yapan ATMACA Ä°NÅžAAT'ın farkını en iyi onlar anlatır...

Etiketler
İstanbul Eyüpte Hafriyat İşleri, İstanbul Eyüpte Hafriyat Firmaları, Hafriyat İstanbul, İnşaat Firmalar İstanbul eyüp, istanbul eyüpte otel, , istanbulda süt ve süt ürünleri, istanbulda düğün salonları, eyüpte düğün salonları, istanbul eyüpte düğün salonu, istanbulda düğün salonları fiyatları,




Valid XHTML 1.0 Transitional