Firma Arama



Sektörler

Aluç Ahşap Yapı Ve Yapı Malzemeleri A.Ş
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 19-08-2011
Firma Yetkili : Hakan Oker
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 - 10 Ki?i
  Ýncelenme Sayýsý : 4723

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Demirciler Sitesi, Turgut Özal Bulvarı no 102, Siteler/ANKARA
Þehir : Ankara
Telefon : 0312 350 06 53
Faks : 0312 350 06 90
Website : http://www.alucahsap.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

ALUÇ ORMAN ÜRÜNLERÄ° adıyla, 1992 yılında Ankara Siteler'de KONTRPLAK, MDF, MDFLAM, SUNTA, SUNTALAM, OSB ve diÄŸer ürün çeÅŸitleriyle mobilya imalat sektörüne malzeme temin ederek ticaret hayatına baÅŸladık.

 

Yirmi yıllık deneyimimizle bugün ulaÅŸtığımız noktada ürün çeÅŸitlerimizi PLYWOOD, H20 KÄ°RÄ°Åž gibi yapı ve lojistik sektörlerine de hitap edecek biçimde geliÅŸtirdik. Ayrıca inÅŸaat sektörüne de KONUT ÜRETÄ°MÄ° ile imzamızı attık.



 

Ä°thalata dayalı ürünler olan plywood, osb, H20/Q6 kalıp kiriÅŸleri ve huÅŸ kontralar için organizasyonumuzu da geliÅŸtirerek ALUÇ AHÅžAP YAPI VE YAPI MALZEMELERÄ° A.Åž.'ni kuran gurubumuz, halen Rusya ve Brezilya'dan ithalat yapmaktadır. Daima yüksek stoklarla çalışarak, siz deÄŸerli müÅŸterilerimizin taleplerini anında karşılayan firmamız, faaliyet alanlarının tümünde lider konumunu sürdürmektedir.



 

Ä°LKEMÄ°Z KALÄ°TELÄ° ÜRÜN VE HÄ°ZMET, HEDEFÄ°MÄ°Z TAM MÜÅžTERÄ° MEMNUNÄ°YETÄ°DÄ°R.



 

Siz deÄŸerli müÅŸterilerimizle mevcut iletiÅŸimimizi güçlendirmeyi ve yüksek stoklarla çalıştığımız ürün portföyümüzü daha iyi tanıtmayı hedeflediÄŸimiz bu sayfamızın da canlı bir iletiÅŸim kanalı olmasını hedefliyoruz. Her türlü soru ve talepleriniz için "Ä°letiÅŸim" sekmesinde sunduÄŸumuz e-posta, mobil/sabit telefon, adres ve diÄŸer tüm kanallardan kuracağınız temas bizim memnuniyetimiz olacaktır.




 

Etiketler
ankarada mdflam, ankarada plywood, ankarada suntalam, ankarada h20 kiriÅŸ, osb,




Valid XHTML 1.0 Transitional