Firma Arama



Sektörler

Şah Yapı Ltd. Şti.
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 24-08-2011
Firma Yetkili : Murat Çoban
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 - 10 Ki?i
  Ýncelenme Sayýsý : 5184

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Nişantepe Mh. Turgutözel Cd. No:234-236 Çekmeköy
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 0 216 484 79 55
Faks : 0 216 484 79 56
Website : http://www.sahsove.com
Harita : Haritayý Görüntülemek Ýçin Týklayýn

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

2000 yılında kurulan ÅžAH, ilk yıllarda iç ve dış cephe boya uygulamaları ile çalışmalarına baÅŸlamıştır. Yaklaşık yedi yıl süren faaliyetlerinin ardından ülkemizde geliÅŸen inÅŸaat yalıtım sistemleri ile yakından ilgilenmiÅŸ ve teknolojisini araÅŸtırarak hemen uygulama yapacak birimlerini kurmuÅŸtur. Ardından dış cephe yalıtım sistemleri (mantolama) malzemelerini üretmeyi planlamış ve 2007 yılında geliÅŸmiÅŸ makinaları ve gerekli teknolojik alt yapısını hazırlayarak söve imalathanesini kurmuÅŸtur. Söve imalatlarına önce bir kaç modelle baÅŸlayan Åžah, hızla modellerini arttırmış, ve kabul gören modellerini seri imalata dönüÅŸtürmüÅŸtür.
  Polistren malzeme tasarımı konusunda profesyonel olarak çalışan teknik ekibi ile, 1200 m² kapalı 600 m² açık alanı ile, üç adet sevkiyat aracı ile ve memnun müÅŸteri portföyü ile  Åžah  büyük bir kuruluÅŸtur.
  Ä°stanbul'da Çekmeköy, Sancaktepe, Ümraniye, Dudullu, AtaÅŸehir, Üsküdar, Kadıköy, Bostancı baÅŸta olmak üzere Asya ve Avrupa kıtaları ile Türkiye'nin her yerine söve sevkiyatımız mevcuttur.
  

  Söve imalat atölyemizde bilgisayar destekli nümerik kontrollü tam otomatik makinalarla kendi tasarım modellerimiz ve klasik söve modelleri üretmekteyiz. Kum kaplama atölyemizde ise imal edilen sövelere silis kumu ile dayanım, renk ve geliÅŸtirilmiÅŸ yapı özellikleri kazandırmaktayız.

  Åžah Söve imalatı olarak vizyonumuz; Dünya kalitesinde ürünler üreterek, markamızı güven kelimesi ile özleÅŸtirmektir. En yeni teknolojileri yakından takip ederek, ülke genelinde yaygınlaÅŸmasını saÄŸlamak, kaliteli yapılar üreten müteahhitlerin, inÅŸaat iÅŸlerini hızlı, ekonomik ve göz zevkine hitap eder hale getirmektir.

Misyonumuz ise ; Ä°malatından kendini ispatlamış bir marka olarak Dünya piyasasına açılan, bunu gerçekleÅŸtirirken de istihdam oluÅŸturmak ÅŸartı ile milli ekonomiyi destekleyen bir kuruluÅŸ profiline bürünmektir.

  Tüm çalışmalarımızın odak noktasında insana hizmet etmenin var olduÄŸunun farkındayız. Bu sebeple çalışmalarımızı daha kaliteli, hizmetlerimizi daha seri ve ekonomik yapmaya çalışıyor, siz deÄŸerli müÅŸterilerimize bize olan güveninizden ötürü teÅŸekkür ediyoruz.

Etiketler
Şah Yapı Ltd. Şti., istanbulda yalıtım firmaları, istanbulda dış cephe yalıtım, istanbulda söve yapan firmalar, istanbulda mantolama, istanbulda fuga yapan firmalar, istanbulda mantolama yapan firmalar, istanbulda boya yapan firmalar, istanbulda inşaat tadilat işleri , istanbul söve, istanbulda söve firmaları, söve, sove, , stropiyer, strafor, montalama, dekorasyon, , söve ,




Valid XHTML 1.0 Transitional