Firma Arama



Sektörler

AlimoÄŸlu Mermer Granit
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 24-08-2011
Firma Yetkili : AlimoÄŸlu Mermer Granit
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý :
  Ýncelenme Sayýsý : 5601

Ýletiþim Bilgileri
Adres : İzmir - Ankara Karayolu 25.km. Türkiye/Izmir/KEMALPAŞA
Þehir : Ä°zmir
Telefon : +90 (232) 877 03 40
Faks : +90 (232) 877 03 44
Website : http://www.alimoglu.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

 

1940'DAN BUGÜNE...AlimoÄŸlu Mermer Granit Sanayi,1940 yılında küçük bir mermer-mozaik atölyesi olarak Afyon'da atılan ilk temellerinin üzerinde ÅŸimdi farklı ocakları ve fabrikalarının baÅŸarısı yükseliyor.
Bugün AlimoÄŸlu Mermer Granit Sanayii; doÄŸanın deÄŸerli armaÄŸanları mermer ile traverteni iÅŸleyip dünyaya ve Türkiye'ye sunuyor.SaÄŸlam ve dayanıklı mermeri doÄŸanın kucağından alıp yeryüzüne çıkaran ocaklar; Afyon, Denizli,Akhisar ve Isparta'da en son teknolojiyi kullanarak iÅŸleyen, parlatan ve istenilen ÅŸekli vererek insanlığın kullanımına sunan fabrika Ä°zmir'de faaliyet gösteriyor.

Bugün özellikle uzay çağı teknolojisinin kullanıldığı ve robotların üstün çalışma gücünden yararlanıldığı, Türkiye'nin en modern tesislerinden olan Ä°zmir'de yerleÅŸik AlimoÄŸlu Fabrikasında en zor standartlardaki Amerikan ölçülerinde üretim yapılmakta ve bu üretimin büyük bir kısmı yurdışı pazarlarına ihraç edilmektedir.

Dört kuÅŸaktır sürekli yükselen bir baÅŸarı grafiÄŸi sergileyerek 2000'li yıllara ulaÅŸan AlimoÄŸlu Mermer Granit Sanayi ,kuruluÅŸundan bu yana ülke ekonomisine saÄŸladığı katkının gururuyla geleceÄŸe doÄŸru ilerleyiÅŸini emin adımlarla sürdürmektedir.
Etiketler
alimoğlu mermer , alim oğlu granit , alimoğlu , izmirde mermer firması , izmirde granit firması , kemalpaşada mermer , izmir kemalpaşada mermer,




Valid XHTML 1.0 Transitional