Firma Arama



Sektörler

Batın Soğutma
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 25-08-2011
Firma Yetkili : Süleymen Erdemli
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 - 10 Ki?i
  Ýncelenme Sayýsý : 3985

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Sanayi Sit. Marangozlar Sit. 23. Blok No:21 Akhisar
Þehir : Manisa
Telefon : 0 236 412 98 88
Faks :
Website : http://www.batinsogutma.com
Harita : Haritayý Görüntülemek Ýçin Týklayýn

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Firmamız 1999 yılında sıcak ve soÄŸuk gıda dolapları üretimine baÅŸlamıştır. 

Bugün sektörün öncü ve yenilikçi kuruluÅŸlarından biri olan Batin Sogutma , dolap üretim sanayisine kaliteli ve her zevke hitap eden farklı tasarımlarıyla yüzlerce çeÅŸit ürün sunmaktadır.
Sektörde öncü firma olmanın sorumluluÄŸunun bilincinde olan firmamız daha iyisini üretmek ve her zaman müÅŸterilerine farklı ve yeni tasarımlar ve ürünler sunmak için kendini geliÅŸtirmeye önem vermektedir.

Ürünlerimiz en üstün üretim metotlarıyla üretilmekte olup, üretimin her aÅŸaması kontrol edilir  ve profesyonel eÄŸitim almış elemanlarımız tarafından takip edilmektedir.

BaÅŸarısı prensiplerine baÄŸlı olan, bilgi birikimi ve modern ekonomi ve tekniÄŸi günün ÅŸartlarına uygulayan firmamız yurtiçinde sektörün lider firması olmayı hedeflemiÅŸtir.

Etiketler
Batın Soğutma , manisa soğutma firmaları, manisada sütlükler, manisada çerez ısıtıcıları, manisa pasta börek dolapları, manisa kasap dolapları, manisa imalat dolapları, manisa restaurant dolapları, manisa imalat dolapları, manisa çiçek dolapları, manisa mobilya raflar, manisa ikinci el ticaret dolapları,




Valid XHTML 1.0 Transitional