Firma Arama



Sektörler

Numano Çelik Konstrüksiyon İnş. İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti.
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 05-09-2011
Firma Yetkili : Emrullah Bilgiç
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 11-50 Ki?i
  Ýncelenme Sayýsý : 5285

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Üçevler Mah. Niltim Akva San. Sit. 79 Sok. No:37 Nilüfer
Þehir : Bursa
Telefon : 0224 443 15 16
Faks : 0224 443 67 77
Website : http://www.numano.com.tr

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

NUMANO; 1989 yılında Numan Bilgiç adına aile ÅŸirketi olarak kurulmuÅŸ olup, o yıllarda, demir doÄŸrama, traktör ve araç römorkları olarak faaliyet alanlarına sahipti. Daha sonraki yıllarda, iÅŸ alanları giderek artarak, çelik yapılar, araç kasa ve römorklar, otomatik kapılar, ısıtma ve soÄŸutma boru hatları, polyester fiberglas kaplama, alanlarını da ÅŸirketimize dâhil ettik ve bunlarla sınırlı kalmayıp;

"Hedefimiz üretmek  sloganıyla, birçok iÅŸ alanında çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

 

 

2006 yılında, aile bireylerinin farklı iÅŸ alanlarında çalışmalara katılmasıyla, Numan Bilgiç adına ÅŸahıs firmamızı ÅŸirket haline getirdik.

2009 yılında " Numano Çelik Konstrüksiyon, Ä°nÅŸaat, Ä°thalat - Ä°hracat San ve Tic. Ltd. Åžti." olarak ismimizi deÄŸiÅŸtirdik ve artık bu ÅŸirket üzerinden hizmet vermekteyiz.

1989 'dan beri hizmette kusur etmiyor, bu anlayış ve hizmetlerle yolumuza devam ediyoruz.

"Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" diyor, halkımızı hızla büyüyen ve geliÅŸen BURSA için sunduÄŸumuz imkânlardan yararlanmaya davet ediyoruz.

Saygılarımla

Emrullah BÄ°LGÄ°Ç
Åžirket Müdürü


Etiketler
bursada çelik, bursada çelik yapılar, bursada araç kasaları, bursada römorklar, bursada otomatik kapılar, bursada ısıtma ve soğutma boru hatları, polyester fiberglas kaplama, bursada polyester, bursada fiberglas kaplama, çelik kostrüksiyon, bursada çelik konstriksiyon,




Valid XHTML 1.0 Transitional