Firma Arama



Sektörler

Gurup Endüstriyel Yağlama Boylu
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 16-09-2011
Firma Yetkili : İhsan Bülent Boylu
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 - 10 Ki?i
  Ýncelenme Sayýsý : 3914

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Tuzla Mah.Zirai Aletler Sanayi Sitesi No:78 Adapazarı
Þehir : Sakarya
Telefon : 264 270 16 07
Faks : 264 270 16 09
Website : http://grupyaglama.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Birlikte baÅŸarmak için yenilendik..

     Biliyoruz ki;
1998 KuruluÅŸlu yaÄŸ pompaları konusunda köklü bir firma olmak yeterli deÄŸil.

     Altyapımızı yenileyerek GRUP ENDÜSTRÄ°YEL YAÄžLAMA MAKÄ°NALARI SAN.VE LTD. ÅžTÄ°. olarak sektörde yeniden varız. Biz firma olarak köklü geçmiÅŸimiz ile beraber kendimizi yenilemeyi, zamanın bir adım ötesinde olmayı hedefledik.

     Sürekli yenilenen sektörde ‘’Yenilikçi olmak baÅŸarmaktır’’ ilkesinden yola çıkarak yoÄŸun geçen sürecin ardından yeni yerimizde eÄŸitimli, sadece müÅŸteri memnuniyeti odaklı çalışan personelimiz ve yaptığı her iÅŸe bilgisi ile beraber emeÄŸini de ekleyen üretim personelimiz ile hizmetinizdeyiz.

     Havalı Gres ve YaÄŸ Pompaları, Mekanik Gres Pompaları, Karterden YaÄŸ Emme Pompaları, Sıvı Transfer Pompaları, Hortum Makaraları, Sıvı Püskürtme Pompaları, Köpük Püskürtme Pompaları, Sabit Seyyar YaÄŸlama Setleri, Yedek parça temini ve yaÄŸlama ile ilgili her türlü imalat çeÅŸidi konusunda sektörde hizmet vermektedir.

     Ayrıca Yıkama Makineleri, Kompresörler, Kaldırma Liftleri gibi bir çok ürünün bayiliÄŸini de elinde bulundurarak siz müÅŸterilerimize geniÅŸ bir yelpaze içinde satışa sunmaktadır.

     Yeni yüzümüzle yeni yerimizde..

Etiketler
Gurup Endüstiriyel Yağlama Makinaları, Gurup Yağlama Makinaları, Sakarya Yağlama Makinaları, Kaldırma Liftleri, Havalı Gres, Hortum Makaraları, Yedek Parça, Gres Pompaları,




Valid XHTML 1.0 Transitional