Firma Arama



Sektörler

AdaÅŸ Metal
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 16-09-2011
Firma Yetkili : Yakup Ä°ÅŸcen
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 - 10 Ki?i
  Ýncelenme Sayýsý : 4779

Ýletiþim Bilgileri
Adres : sabuncular mah.NO:93 Çayeli / RİZE
Þehir : Rize
Telefon : (0464) 532 36 06
Faks :
Website : adasmetal.com.tr
Harita : Haritayý Görüntülemek Ýçin Týklayýn

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

HAKKIMIZDA
1992 yılında kurulan ADAÅž  METAL.sabuncular mah.sanayi sitesinde demir doÄŸrama hizmetleriyle iÅŸ hayatına baÅŸlamıştır.Kısıtlı altyapı ve tesis imkanlaırına raÄŸmen 19yılı kaliteden ödün vermeden tamamlayan firmamız deÄŸiÅŸen ve geliÅŸen sanayi sartlarına uyum saÄŸlamak ve kendi pazarında rekabet edebilmek için 2007 yılında ciddi bir tesis yatırımına imza atmıştır. Çayeli/RÄ°ZE adresinde 1000 mk kapalı alan  olmak  üzere toplam 2000 mk alan üzerinde yeni fabrika kurmuÅŸtur.
yeni tesis ile vizyonunu ve misyonunu yenileyen firmamız ürün yelpazesini de geniÅŸletmiÅŸtir.bu ürün yelpazesi  ile maden sektörü HESprojeleri mıcır tesisleri çay fabrikaları alanında ürün saÄŸlamaya devam etmektedir.
bunun dışında metal sanayısının ihtiyaç duyabileceÄŸi kesme bükme silindir torna ve çelik yapı iÅŸlerinde yapabilmektedir.  Ayrıca  tavan vinç i olarak her  çeÅŸit vinç  yapabilmektedir.
ADAS METAL rekabet sartları olarak bilinen kalite ve maliyet deÄŸerlerini doÄŸru noktada tutmayı aynı zamanda vazgçılmez bir ilke  olarak görmektedir.
insana kaliteye  ve çevreye verdiÄŸi deÄŸerle bu  alanlarda uygulaması olan uluslar arası standartları kendi sistemine entegre etmeyi tercih etmiÅŸtir  bunun  için ORHAS ISO9001 kalite yönetim sistemi Ä°SO 14001  çevre yönetim sistemi  ve ORHAS18001 iÅŸ güvenliÄŸi ve saÄŸlığı  ile ilgili  gereklerin uygulanması için çalışmalar baÅŸlatmıstır. yıl sonuna  kadar tamamlanması hedeflenen bu çalışma ile  ADAS METALkendi sektöründe örnek bir kuruluÅŸ olmayı amaçlamaktadır.

Etiketler
metalçelik, adaşmetalçelik, adaşçelikmetal, adaşdemirdoğrama rize, demir çelikdoğrama, rizede metal demir, yapı demir çelik doğrama rize, rizedeyapı metal demir çelik,




Valid XHTML 1.0 Transitional