Firma Arama



Sektörler

Öz Olgun Sistem
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 16-09-2011
Firma Yetkili : Tanju Avcı
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 - 10 Ki?i
  Ýncelenme Sayýsý : 3799

Ýletiþim Bilgileri
Adres : 677/28 Sk. No:25 6.San.sit. Buca
Þehir : Ä°zmir
Telefon : 0232 282 13 58
Faks : 0232 282 12 99
Website : http://www.ozolgunsistem.com
Harita : Haritayý Görüntülemek Ýçin Týklayýn

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

ÖZOLGUN Otomotiv 30 yılı aÅŸkın bir süredir Otomotiv Servis&Yedek Parça alanında hizmet veren Ä°zmir’in köklü ve saygın firmalarından biridir.
Bu günlere gelmemizdeki en büyük etken dürüst, prensipli çalışma sistemimiz ve geliÅŸen ve deÄŸiÅŸen teknolojiyi yakından takip etme arzumuz olmuÅŸtur.
 
Teknolojiyle Deneyim Bir arada...
Bizleri buraya taşıyan bu olguları sizlere de aktararak, aynı güzel kaderi paylaÅŸmayı kendimize amaç edindik.
O günlerden kalan ve devam ettirme çabası içinde olduÄŸumuz bilgi ve yeteneklerimizi Otomotivin yanı sıra BiliÅŸim teknolojileri alanında da sizlerin beÄŸenisine ve kullanımına sunduk.
 
Size Özel Yaratıcı Çözümler...
Çağın gerekleri doÄŸrultusunda firmaların varlıklarını devam ettirebilmeleri ve kendilerini yeniden tanımlamak ve çaÄŸa entegre olabilmek için ihtiyaç duydukları teknolojik geliÅŸimleri yakalamalarına yardımcı olmak ve çaÄŸa entegrasyonlarında katkı koymak amaçlı olarak Özolgun Sistemi kurduk. Bu süreçte ÅŸirketlerin hem kurumsal olarak, hem de üretim faaliyetlerinde ihtiyaç duyduÄŸu kalite ve verimlilik standartlarını, kendilerine özel yaratıcı çözümlerle oluÅŸturmayı hedeflemekteyiz.

Özolgun Sistem yapısı içinde, kurumsal iletiÅŸim çözümleri, kurumsal kimlik çalışmaları, basılı medya ürünleri, e-ticaret, web tasarım ve internet uygulamalarıyla sizlerin yanındayız.
 
Çözüm üretmek aynı dili konuÅŸmak ve sorunu hissetmekle baÅŸlar.
Çözüm üretebilmenin temel baÅŸlangıcının, müÅŸteri taleplerini iyi algılamak ve sorun analizlerinin hatasız yapılabilmesini saÄŸlamak olduÄŸunu bilen ve çalışmalarında bu felsefeyi ilke edinen ekibimizin en iyi bildiÄŸi ilke ise; Çözüm üretmek, aynı dili konuÅŸmak ve sorunu hissetmektir.

Özolgun Sistem olarak her türlü biliÅŸim sorunlarınızın çözümünde sizlere destek veriyor olmaktan mutluluk duyacağız.


SÄ°NERJÄ°MÄ°ZLE ENERJÄ°NÄ°ZÄ° YÜKSELTELÄ°M !

Etiketler
izmirde web tasarımı, izmirde web tasarımı yapan firmalar, izmirde web tasarımı yapan şirketler, izmirde web tasarımcıları, izmirde web tasarı yapanlar, izmirde otomotiv firmaları, izmirde Güvenlik kamerası, izmirde Hırsız Alarmı, izmirde Mağaza Ürün Koruma sistemleri , izmirde oto yedek parça , izmirde oto yedek parça servisi,




Valid XHTML 1.0 Transitional