Firma Arama



Sektörler

Turas Asansör
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 17-09-2011
Firma Yetkili : ArmaÄŸan Yalabuk
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 11-50 Ki?i
  Ýncelenme Sayýsý : 5133

Ýletiþim Bilgileri
Adres : 7532 Sk. No:98/B Örnekköy Karşıyaka
Þehir : Ä°zmir
Telefon : 0232 361 28 25
Faks : 0232 361 50 01
Website : http://www.turasasansor.com
Harita : Haritayý Görüntülemek Ýçin Týklayýn

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

   Firmamız 1975 yılında Mak. Müh. R.Engin TURGAY tarafından GÖKÇE MÜHENDÄ°SLÄ°K ve TÄ°CARET adı ile ASANSÖR PARÇALARI üretmek üzere Ä°ZMÄ°R de kurulmuÅŸtur. Bütün asansör aksam ve parçalarının çoÄŸunun yurt dışından temin edildiÄŸi bir dönemde firmamız; Türkiye’de ilk defa Asansör Yedek parçası üreten ve bazı parçaları alıp satan firma olmuÅŸtur. Kısa zamanda TÜRKÄ°YE’DE ASANSÖR SANAYÄ°SÄ°’NÄ°N geliÅŸmesi ile birlikte Firmamız bütün üreticilerin EGE BÖLGESÄ° ve TÜRKÄ°YE satıcısı haline gelmiÅŸtir. Buna paralel olarak 1980 yılından baÅŸlayarak yine yaklaşık bütün TÜRKÄ°YE’ ye ASANSÖR PROJELERÄ° konusunda hizmet veren köklü bir firma olmayı baÅŸarmıştır.

    Aynı zamanda EÄŸitimci kimliÄŸine sahip olan R. Engin TURGAY ÇINARLI ENDÜSTRÄ° MESLEK LÄ°SESÄ°’ nde TÜRKÄ°YE’ de ilk ELEKTROMEKANÄ°K TAÅžIYICILAR (ASANSÖR) Bölümünü kurarak ara eleman yetiÅŸmesine ön ayak olmuÅŸtur. Ayrıca yine TÜRKÄ°YE’ de ilk ve hala tek olan ÇIRAKLIK KALFALIK okulunda ASANSÖR bölümünün eÄŸitim programlarını hazırlayarak bu bölümün kuruluÅŸunda büyük destek saÄŸlamıştır. R. Engin TURGAY; ÅŸu anda da MAKÄ°NA MÜHENDÄ°SLERÄ° ODASI’ nda ve EGE ÜNÄ°VERSÄ°TESÄ° MAKÄ°NA MÜHENDÄ°SLİĞİ bölümünde ASANSÖR SÄ°STEMLERÄ° derslerini vermeye devam etmektedir.

   1989 yılında TURAS Asansör ve Makina Endüstrisi LTD. ÅžTÄ°. Adı altında kurulan yeni ÅŸirketimiz FABRÄ°KA bazında çeÅŸitli Asansör elemanlarını üretmeye baÅŸlamış olup özellikle MANUEL Asansör kapı üretimlerini baÅŸta MISIR olmak üzere çeÅŸitli OrtadoÄŸu ülkelerine satarak bu pazarlarda marka haline gelmiÅŸtir.

   Ä°nÅŸaat sektörüne paralel olarak büyüyen firmamız 1990 yılından itibaren yeni ortaklıklar kurarak ASANSÖR MONTAJ ve Bakım iÅŸlerine baÅŸlamıştır. ÇoÄŸunluÄŸu Ä°ZMÄ°R ve çevresinde olmak üzere bu güne kadar çeÅŸitli kapasite ve özelliklerde Binden fazla asansör üretimini gerçekleÅŸtirmiÅŸtir. 2000 krizinden sonra ise üretime ara verip tamamen ASANSÖR BAKIM ve MONTAJ iÅŸlerine yönelmiÅŸ olup ÅŸu an sadece söz konusu montaj iÅŸleriyle ilgilenilmektedir.

  Sonuç olarak; gerek tasarım ve proje konusunda gerek çeÅŸitli parçaların üretimi konusunda ve gerekse asansör bakım ve montaj iÅŸleri konusunda pek çok baÅŸarılı iÅŸler yapmış eski ve deneyimli bir firmayız.

Etiketler
izmirde asansör, izmirde asansör firmaları, izmirde asansör şirketleri, izmirde asansör bakımı, izmirde asansör tamiri, karşıyakada asansör firmaları, karşıyakada asansör şirketleri, karşıyakada asansör tamiratı, karşıyakada asansör servisi,




Valid XHTML 1.0 Transitional