Firma Arama



Sektörler

Koçsan Enerji San. ve Tic. Ltd. Şti.
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 17-09-2011
Firma Yetkili : Ziya Koçak
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 11-50 Ki?i
  Ýncelenme Sayýsý : 4035

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Meram San. Nilüfer Sk. No:30 Meram
Þehir : Konya
Telefon : 0332 320 51 86
Faks : 0332 322 80 05
Website : http://www.kocsanenerji.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

KOÇSAN GüneÅŸ Enerjisi Limited Åžirketi, imalatçı firma olarak yenilenebilir enerji sektörüne maksimum fayda saÄŸlamak ve sektöre kaliteli hizmet sunmak amacıyla 1986 yılında kurulmuÅŸtur.

Kaliteli üretim ile müÅŸteri memnuniyetini kendine ilke edinen firma kısa sürede çok sayıda müÅŸteriye ulaÅŸarak sektörde kendini tanıtmayı baÅŸarmıştır.

Günün koÅŸullarına baÄŸlı olarak imalatını geniÅŸleten iÅŸletme, sektöründe geliÅŸmiÅŸ teknolojiye sahip makine parkuru ile imalat kalitesini de arttırmıştır.

30 yılı aÅŸkın piyasa deneyimi ve 22 yıllık iÅŸletme tecrübesi ile faaliyetlerine devam eden KOÇSAN ltd.ÅŸti. bünyesinde oluÅŸturduÄŸu AR-GE biriminin araÅŸtırmaları sonucunda da yeni geliÅŸen teknoloji ve sistemleri yakından takip ederek insan hayatını kolaylaÅŸtırmaya devam etmektedir.

Hizmet halkasına her geçen gün yenilerini ekleyen KOÇSAN, PVC Sektöründeki eksikliÄŸi görmüÅŸ ve PVC kapı pencere alanında da faaliyet gösteren bir ÅŸirket kurmuÅŸtur. KOÇPEN ismiyle hizmet veren firma KOMPEN �in üretici bayisidir.

Etiketler
konyada güneş enerjisi, konyada enerji firmaları, konyada güneş enerjisi şirketleri, konyada koçsan, kompen, konyada kompen, kompen, konyada pvc firmaları, konyada pvc şirketleri, konyada pvc kapı firmaları, konyada alüminyum pvc firmaları,




Valid XHTML 1.0 Transitional