Firma Arama



Sektörler

BEBEKONFOR SEPET BEŞİK İMALATCI
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 24-09-2011
Firma Yetkili : DENÄ°Z AKMAN
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 - 10 KiÅŸi
  Ýncelenme Sayýsý : 2768

Ýletiþim Bilgileri
Adres : MIZRAKLI CAD. NO:9/A YEŞİLYURT
Þehir : Ä°zmir
Telefon : 02322436658
Faks :
Website : http://www.bebekonfor.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

BEBEKONFOR SEPET BEŞİK İMALAT MOBİLYA TEKSTİL

 

Hakkımızda

 Bebek tekstil ürünleri imalat konusunda en kaliteliyi yaratmak için gereken bilgiye, beceriye ve kaliteli hizmet anlayışına sahibiz.1991 yılından bu güne  kadar Akman Mobilya ve Dekorasyon ile hizmet sektöründe bulunan firmamız 2008 yılından itibaren yeni markası Pembe Patik Bebek Mobilya & Tekstil ile bebek beÅŸik sektörüne giriÅŸ yapmıştır. Renkli çalışmaları  ile müÅŸterilerin beÄŸenisini kazanan firmamız organik bebek tekstil ürünleri ile 2011 yılından itibaren ihracat’ta hızlı adımlar ile ilerlemektedir.ÖncülÄŸünü ilk olarak yapan firmamız Organik ürünleri ülkemize sunmaktan gurur duyar.

Özenle hazırladığımız beÅŸik koleksiyonumuzu sizinle paylaÅŸmaktan mutluluk duyarız. 

 

Vizyonumuz

 

Organik tekstil  alanında her türlü ihtiyaca cevap verebilecek çevre bilincini bünyesinde pekiÅŸtirilmiÅŸ kalite ve üstün hizmet anlayışıyla fark yaratan.
Ürün güvenilirliÄŸi ve ürün çeÅŸitliliÄŸinde öncü, sürekli iyileÅŸtirme politikalarıyla özdeÅŸleÅŸen Kalite Yönetimi ve müÅŸteri memnuniyeti anlayışı ile, ilk akla gelen ve tercih edilen bir kuruluÅŸ olmaktır.

 

Misyonumuz

 

Toplumumuza Kaliteli, SaÄŸlıklı belgelendirilmiÅŸ ürünler sunarak pazarımızda markamızın güvenini oluÅŸturmak..Ürünlerimizi, kalite anlayışımızdan ödün vermeden ve her seferinde insan, çevre ve doÄŸanın yaÅŸam düzenine katkıda bulunarak, tekstil alanında ürün kalitesini arttırıcı maliyet düÅŸürücü çözümler sunmak. Sizlerden aldığımız güçle dünya standartlarında yenilikçi, güvenilir ve saygın bir firma durumuna gelmektir.

Etiketler
BEBEK BEŞİK , SEPET BEŞİK, BAMBU BEŞİK, UYKU SETİ, ORGANİK TEKSTİL, BEŞİK, ,




Valid XHTML 1.0 Transitional