Firma Arama



Sektörler

DEFNE Ä°NÅžAAT TEMÄ°ZLÄ°K
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 28-09-2011
Firma Yetkili : Ömür YARICI
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 11-50 KiÅŸi
  Ýncelenme Sayýsý : 2598

Ýletiþim Bilgileri
Adres : namazgah mah. çelebi mehmet bulvarı no:2/b yıldırım
Þehir : Bursa
Telefon : 0224 3270028
Faks :
Website : http://www.bursadefneinsaat.com/

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Uzun yıllar inÅŸaat sektöründe edindiÄŸimiz bilgi, beceri ve tecrübelerimizle 2009 yılında kurduÄŸumuz DEFNE Ä°NÅžAAT, inÅŸaatın her alanında sürekli daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermeyi amaçlamış, geliÅŸen teknolojiyi takip ederek bunu verdiÄŸi hizmetlere de yansıtmayı, daima dürüst, disiplinli ve kaliteli hizmet vermeyi kendine hedef seçmiÅŸtir. DoÄŸruluk, yenilikçilik, güven, saygı ve saygınlığı misyon edinen DEFNE Ä°NÅžAAT, emin adımlarla büyümeyi ve Türkiye’nin saygın firmaları arasında yer almayı ilke edinmiÅŸtir.

 

Ekip ve ekipmanlarıyla profesyonel olarak sürekli geliÅŸim ve deÄŸiÅŸimi hedefleyerek, kaliteli hizmet anlayışı ile müÅŸterilerinin güvenlerini sürekli kılmak ve müÅŸteri memnuniyetini arttırmayı prensip edinerek çalışmalarını kararlı bir ÅŸekilde sürdürmektedir.

 

MüÅŸterilerine kaliteli hizmeti sunmanın koÅŸulunun ancak uzman ekipler, detaylandırılmış planlama, nitelikli hizmet organizasyonu ile mümkün olacağına; bunun da ancak kar eden ve elde ettiÄŸi karı doÄŸru finansal planlama, yatırım ve uygulama ile kullanan bir ÅŸirket olmakla mümkün olacağına ve adil tek ticari kuralın bu olduÄŸuna inanmaktadır.

 

Ä°nÅŸaat sektöründeki teknolojik geliÅŸmeleri yakından takip eden ve personel eÄŸitimine birinci derecede önem veren DEFNE Ä°NÅžAAT, bu bilinçte eÄŸitilen profesyonel kadrosuyla sizlerin kaliteli ve ekonomik hizmet veren bir çözüm ortağınız olmayı hedef olarak seçmiÅŸtir.

 

Saygılarımızla,

Etiketler
inşaat, licoplas, dekoratif elyaf sıva, canlı sıva, mantolama, yalıtım, temizlik, wc par,




Valid XHTML 1.0 Transitional