Firma Arama



Sektörler

AL - CO Alüminyum Bakır ve Madencilik San. Tic A.Ş.
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 30-12-2011
Firma Yetkili : Papilla Shop
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : >100 KiÅŸiden fazla
  Ýncelenme Sayýsý : 2332

Ýletiþim Bilgileri
Adres : E-5 Karayolu Üzeri, Akmeşe Sapağı, Uzunçiftlik - İZMİT / TÜRKİYE
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 02126767838
Faks : 0212 4212507
Website : http://www.papillashop.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

 

AL-CO A.Åž., kurulduÄŸu ilk günden itibaren yapışmaz yüzeyli mutfak piÅŸirme gereçleri alanında faaliyetlerine devam etmektedir. Uzun yıllardan beri uyguladığı güçlü pazarlama stratejileri ve uzman ekibiyle kaliteli ürünlerini tüketiciyle buluÅŸturan AL-CO A.Åž., yurtiçinde ve yurtdışında girdiÄŸi her pazarda liderler arasında anılan güçlü bir firma profili çizmektedir.

Kaliteli Ürünleri Ve Zevkli Tasarımlarıyla PAPÄ°LLA Farkınıza Fark Katmak Ä°çin Sizinle. %100 Alüminyum, Dayanıklı Dış Yüzey, Yapışmaz 3D Desenli Ä°ç Yüzey ve Şık Görüntüsü ile Her Evde Olması Gereken PAPÄ°LLA Serisi, Zerafetinizi Ön Plana Çıkartmak Ä°çin ÜretilmiÅŸ Mutfak Dostunuz Olmaya Aday.

Sizi DüÅŸünen Marka PAPÄ°LLA...

Etiketler
wok tava, teflon tencere, emaye tencere, papilla, tencere setleri, tencere takımları, tencere seti, tencere, tencere takımı, tava, tava tencere, kek kalıbı, tencere tava, online alışveriş mağazaları, tencere takımı fiyatları, güveç tencere, yumurta sahanı, tencere fiyatları, sanal alışveriş mağazaları, ucuz tencere setleri, yapışmaz tencere, yapışmaz tava, tencere markaları, yanmaz tava,




Valid XHTML 1.0 Transitional