Firma Arama



Sektörler

Zafer Sucukları
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 13-01-2012
Firma Yetkili : 0530 263 91 36
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 51 - 100 KiÅŸi
  Ýncelenme Sayýsý : 5602

Ýletiþim Bilgileri
Adres : 0530 263 91 36
Þehir : Afyon
Telefon : 0530 263 91 36
Faks : 0530 263 91 36
Website : 0530 263 91 36

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Zafer© Sucukları 1991 yılında Celalettin MÜHSÜRLER tarafindan Afyon'da kurulmuÅŸtur. Geçen 20 yılda Afyon'da lider markalardan biri haline gelerek ve bu kadar sürede alanında söz sahibi konumuna gelmiÅŸtir.. Zafer sucukları veteriner kontrolündeki hayvanlarını tamamen hijyenik ve steril olan mezbahalarında yine uzmanlar gözetiminde ileri teknoloji kesim makinalari kullanarak sofralarınızdaki leziz "Zafer" etiketli sucuklar haline getirmektedir.

Kalite ilkemizin bir gereÄŸi olarak tesislerimiz düzenli olarak temizlenmekte ve halk saÄŸlığına zararlı olabilecek tüm bakteri ve virüslerden arındırılmaktadır. Üretimde görev alan elemanlarımız gıda tüzüÄŸünün getirdigi tüm kurallar çerçevesinde tesislerimizde çalışmaktadırlar.

Ürünlerimizde korumak amaçlı kullanılan kimyasal ürünler tamamen en yüksek gıda kullanımı kalitesinde olup mamüllerimizde bu koruyucu kimyasalların gıda tüzügünün gerektirdiginden daha fazla miktarı kesinlikle kullanılamaz.

Lütfen saÄŸlığınız için kalitesiz ürün almaktan kaçınınız. Üzerinde üreticisi, ISO Belge numarası, Bakanlik izni, son kullanma tarihi, üretim yeri vb. bilgileri olmayan mamülleri kesinlikle kullanmayınız ve satın almayınız..

Åžunu kesinlikle bilmenizi isteriz ki ucuz olan her gıda ürününde mutlaka eksik bir ÅŸeyler vardır veya deÄŸiÅŸik mamüllerden hijyenik olmayan koÅŸullarda merdiven altı üretimi gerçekleÅŸmektedir.. Biz inanıyoruz ki halkımız ürettiÄŸimiz kalite ve lezzeti hak etmektedir ve de hakkıdır..

Siz de tüketici olarak bu haktan kendinizi mahrum etmeyin. Åžunu kesinlikle diyebiliriz ki üretim aÅŸamamız herhangi bir tanınmış markadan daha titiz ve hijyenik ortamda gerçekleÅŸmektedir. Sitemizi gezerken bu sözümüzün ne kadar haklı olduÄŸunu görebileceksiniz.

Sofralarınızda ve kahvaltılarınızda gönül rahatlığı ile tüketebileceÄŸiniz bir marka olan Zafer sucuk ve ÅŸarküteri ürünlerimizi tüketirken o doyumsuz lezzetin gerçek zirvesini tadacaksınız....

Etiketler
afyonda sucuk firmaları, afyonda sucuk üretim firmaları, afyonda sucuk, afyon sucukları, zafer sucuk, zafer sucukları, afyon zafer sucuk, ,




Valid XHTML 1.0 Transitional