Firma Arama



Sektörler

ETA DÄ°JÄ°TAL
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 08-05-2012
Firma Yetkili : MURAT KOÇAK
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 - 10 KiÅŸi
  Ýncelenme Sayýsý : 3223

Ýletiþim Bilgileri
Adres : DavutpaÅŸa Cad.Maltepe Mah.Selhane Sok.No:65/2 - TOPKAPI
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 0.212 567 00 15
Faks :
Website : http://www.etadijital.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

 

DeÄŸiÅŸimi yönetebilmek, ihtiyaçları karşılayabilmek ve beklentilerin ötesinde çözümler sunabilmek ancak müÅŸteriye yakın olmakla mümkün. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren müÅŸterilerimize, sektöre özgü çözümler sunabilmek için Grafika Reklam sektörel yapılanma üzerine kurmuÅŸtur. Marka bağımsız, anahtar teslimi baskı çözümleri sunan Grafika, farklı sektörlerdeki müÅŸterilerine rekabet avantajı, operasyonel verimlilik, etkin iÅŸ modelleri ve katma deÄŸer saÄŸlamaktadır. Açıkhava Reklâmcılık konusunda faaliyete baÅŸlayan ve alanında birçok ilke imza atan ÅŸirketimiz kurulusundan  bu yana  eta  reklam adıyla faaliyetlerine Türkiye genelinde devam etmektedir. Åžiketimiz 21. yüzyılın yükseliÅŸinin sektörü Açıkhava Reklâmcılık alanında markalaÅŸma yolunda önemli adımlar atmıştır.

Hızlı globalleÅŸen ve rekabetin yoÄŸun olduÄŸu piyasalarda, Açıkhava Reklâmcılığın rekabette fark yarattığı yadsınamaz bir gerçektir. Bununla birlikte pazarda saÄŸlam, güvenilir olmayı ilke edinmiÅŸ bulunmaktayız.

Etiketler
istanbul araç giydirme firmaları, araç giydirme firmaları istanbul, plaj bayrakları imalatı istanbul, istanbul cephe reklamcılıgı, istanbul fuar standı firmaları, ,




Valid XHTML 1.0 Transitional