Firma Arama



Sektörler

Decen Ze Avize
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 29-05-2012
Firma Yetkili : Gökçen Bağcı
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý :
  Ýncelenme Sayýsý : 5324

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Erciyes evler mah. sivas bulvarı 18 cad. No:1-C Kayseri Melikgazi
Þehir : Kayseri
Telefon : 0352-240 74 45
Faks :
Website : www.decenzeavize.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

 

 

 

DECENZE AVÄ°ZE

Avrupa standartlar 1. Sınıf üretim ve hizmet sunmaktayız. KurulduÄŸumuz yıldan beri edindiÄŸimiz deneyimimize güvenerek kalite ve garantiden ödün vermiyoruz. Ürünlerimizin ana maddesi pirinçten oluÅŸmaktadır. Ä°thalat ve ihracat yapıyoruz. Özellikle Ä°talya ve Ä°spanya'nın önde gelen lider markalarıyla çalışıyoruz. Bu sayede bol çeÅŸit ve seçenek sunabiliyoruz.

Avizeler, Aplikler , Masa lambaları, Lambaderler, Klasik ve Modern tasarımlar, Aksesuarlar gibi geniÅŸ ürün yelpazesiyle maÄŸaza, otel gibi küçük-büyük mekanların ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ayrıca özel projeler kapsamında, mimarlarımızın isteÄŸine uygun çözümler sunuyoruz.

Etiketler
kayseri avize, avize kayseri, avize taşları, avize, otel avize, decenze avize, kayseride ledli kumandalı avizeler , kayseride kristal avizeler , kayseride sarkıt avizeler , kayseride camkol avize satışları, kayseride pirinç avize satışları, kayseride kristal avize satışları , kayseride sarkıt avizeler , kayseride camkol avize satışları , kayseride pirinç avize satışları,




Valid XHTML 1.0 Transitional