Firma Arama



Sektörler

Urfada Vinç Hedef Vinç
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 11-06-2012
Firma Yetkili : Mehmet UÄŸur& Mustafa UÄŸur
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý :
  Ýncelenme Sayýsý : 4022

Ýletiþim Bilgileri
Adres : 2003 sokak No:1 Karaköprü
Þehir : Åžanlıurfa
Telefon : 0 414 347 96 33
Faks : 0 414 347 96 33
Website : http://www.hedefvinc.org

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda
KurulduÄŸumuz günden beri amacımız seçkin kadromuzun katkı ve çalışmaları ile en iyiye ulaÅŸmak olmuÅŸtur.
 
Uluslar arası standartlara uygun çalışmalarla yüksek kalite,yüksek güvenlik ve ileri teknoloji GerçekleÅŸtirilen çalışmalarımız ülke sanayisinde geniÅŸ kullanım alanı bulmuÅŸtur. Firmamız  kuÅŸaktan kuÅŸaÄŸa bilgi ve tecrübe aktararak alanında tecrübeli,eÄŸitimli konusunda Uzman çalışanları ile üstün baÅŸarıyı yakalamış ve yurtiçi hizmetleri ile global bir çalışma alanı yakalamıştır.
 
Makine parkımızdaki deÄŸiÅŸik özelliklere sahip hiap ve teleskopik vinçlerimizle,”G sınıfı”ehliyetli operator ve Araçlarımızın mühendisler odasından alınan “kontrolü yapılmıştır”sertifikalarıyla,kiralama sektörlerinde de ihtiyaçalara cevap vermekteyiz.
\"\"
Etiketler
yürekli vinç , , badıllı vinç, sanliurfa.com , urfa vinç firmaları , urfada vinç , urfada vinç kurtarma , şanlıurfada vinç , şanlıurfa vinç , şanlıurfa oto kurtarma , güneydoğuda vinç , güneydoğu vinç , şanlıurfa ağır nakliyat , urfa da vinc , vanda vinç , vanda ağır naklıyat , şanlıurfa vinç kurtarma , şanlıurfa vinç , şanlıurfada vinç hizmetleri , şanlıurfada vinç, urfada vinç, urfa vinç firmaları, şanlıurfa vinç firmaları ,




Valid XHTML 1.0 Transitional