Firma Arama



Sektörler

AhÅŸap Ambalaj Kolay Pack
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 20-06-2012
Firma Yetkili : Ozan Engür
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 11-50 KiÅŸi
  Ýncelenme Sayýsý : 4933

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Ä°stanbul Yolu Keresteciler Sitesi 1. Cad. No:59 Saray Kazan
Þehir : Ankara
Telefon : 0312 815 15 35
Faks : 0312 815 15 33
Website : http://www.kolaypack.com
Harita : Haritayý Görüntülemek Ýçin Týklayýn

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

 

Kolaypack® , ambalaj sektörün de bilgi ve tecrübesi ile Türkiye’nin yükselen deÄŸeri olan ihracatına katkı ve kalite katarak, çevreye ve insana saygılı, iÅŸ etiklerine baÄŸlı, sektöründe lider olarak yoluna devam etmektedir.Ambalaj, satış yerinde reklam aracıdır. Müsterinizin ilgisini çeker ve kapsadığı malailiÅŸkin nesnel ve duygusal bilgilenmeyi saÄŸlar. Onunla ilgili imaj ve tutumları güçlendirme iÅŸlevini yerine getirir.

Kolaypack® katlanır ahÅŸap aÄŸaç sandıkları siz müÅŸterilerimizin toplam kaliteye ulaÅŸmasında,üretimini yapmış olduÄŸunuz mamüllerin çevre koÅŸullarından etkilenmeden (nem,ısı,darbe v.b.) güvenli, şık ve estetik görüntüsü ile teslimat yapmanızı kolaylaÅŸtırır ve  firma imajınızın yükselmesine katkı saÄŸlar.

Kolaypack®, müÅŸteri memnuniyetinizi en üst düzeye çıkarmanızı saÄŸlamak için insan ve teknoloji yatırımları ile en iyi kalitede üretim yapmaktadır.

Kolaypack® olarak üretimlerimizi, Ankara Modern Keresteciler sitesinde 1500 m2 kapalı alanda ve Ä°skenderun’da bulunan 10.000 m2 alana kurulu 5300 m2’lik kapalı  alanda modern üretim tesislerimiz de siz müÅŸterilerimize üretim yapmaktayız.

Kolaypack®, geliÅŸen teknoloji ve yasal zorunlulukların bilinci ile hareket ederek Tarım ve Köy Ä°ÅŸleri Bakanlığı Koruma Kontrol Genel MüdürlüÄŸü tarafından onaylanan (ISPM-15) , EPAL lisanslı Euro Palet ürünlerimizi ISO 9001 kalite standartların da siz müÅŸterilerimize en üst kalitede sunmaktayız.


      

       Çam ve Köknar kereste

       AhÅŸap sandık ambalaj

       Kavak Kontrplak sandık ambalaj

       Osb sandık ambalaj

       Özel amaçlı sevkiyat palet ambalaj

       AhÅŸap saddle ve destek takozları

       Genel Ä°hracat Paketleme

       Hava Kargo paketleme

       Hassas paketleme

 

\"ahÅŸap

Etiketler
sevkiyat ambalaj, denizaşırı ambalaj, sevkiyat sandığı, taşıma sandığı, ihracat sandığı, ahşap ambalajlama, sevkiyat kasası, kontraplak ambalaj, ahşap ambalaj ankara, tahta ambalaj ankara, ahşap sandık ankara, tahta sandık ankara, katlanır sandık ankara, kontraplak sandık ankara, kontraplak ambalaj ankara, ahşap ambalaj, tahta ambalaj, ahşap sandık, tahta sandık, katlanır sandık, kontraplak sandık,




Valid XHTML 1.0 Transitional