Firma Arama



Sektörler

Oyna KeÅŸfet Yarat Anaokulu
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 25-08-2012
Firma Yetkili : Filiz Mert
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 11-50 KiÅŸi
  Ýncelenme Sayýsý : 2988

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Yeni Batı Mahallesi 2386.Sokak No : 38 Batıkent Yenimahalle / Ankara
Þehir : Ankara
Telefon : 03122564020
Faks : 03122569506
Website : http://http://www.okeyanaokulu.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

 

GELENEKSEL EĞİTÄ°M ANLAYIÅžININ ÖTESÄ°NDE
SIRADIÅžI BÄ°R OKUL…
ÇocuÄŸun günlük yaÅŸam içerisinde yapabileceÄŸi, yapması gerekenleri ‘’mış’’ gibi deÄŸil de gerçekten yapma olanağı bulabileceÄŸi, gözlem yapma, deneme, yanılma, karar verme, kararlarının ve davranışlarının sonuçlarını görebileceÄŸi bir okul burası.
 
YaÅŸam becerisi yüksek bireyler yetiÅŸtirebilme temeli üzerine kurulmuÅŸ eÄŸitim felsefemizle; Olayların neden ve sonuçlarını kavrayabilen, kendilerini tanıyabilme, yeteneklerini keÅŸfedebilme ve onları geliÅŸtirebilme fırsatını bulabilen mutlu çocukların okulu burası.
Çocukların ilgi ve ihtiyaçlarına odaklanan eÄŸitim personeli ile; çocuÄŸu iyi gözlemleyen, dinleyen, oyunun sihirli gücünü kullanan, çocukla iÅŸbirliÄŸi yapan ve birlikte öÄŸrenen bir okul burası.
 
Baskı, güvensizlik, düzensizlik ve dağınıklık, katı disiplin, yapılandırılmış program, ilgisiz öÄŸretmen tutumları, aşırı müdahale gibi öÄŸrenmeyi engelleyen etmenlerin olmadığı bir okul burası.
 
Bize en deÄŸerli varlıklarını emanet eden anne-babaların eÄŸitime ortak olmaları gerektiÄŸine inanan, onların desteÄŸi ve önerilerine açık bir okul burası.
Etiketler
Özel Anaokulu, Özel eğitim, eğitim, kreş, anaokulu, MEB Anaokulu,




Valid XHTML 1.0 Transitional