Firma Arama



Sektörler

trakya cam balkon çorlu
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 02-10-2012
Firma Yetkili : trakya cam balkon
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 KiÅŸi ve altı
  Ýncelenme Sayýsý : 2530

Ýletiþim Bilgileri
Adres : esski sanayi çarşısı 6 sokak no:25
Þehir : TekirdaÄŸ
Telefon : 0282651263
Faks :
Website : http://www.corlucambalkon.com
Harita : Haritayý Görüntülemek Ýçin Týklayýn

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

 

HAKKIMIZDA

trakya cam balkon hakkinda kurumsal bilgiler


  • TRAKYA CAM BALKONUN KURULUÅž SÜRECÄ° NASIL BAÅžLADI ?

    Bugün artık herkes evinde fonksiyonel ve estetik sistemler görmek istiyor. Eskiden, müÅŸteriler kışın soÄŸuktan korunmak için balkonunu kapattırıyordu. Bu bireyin soÄŸuktan korunmasına yardımcı olurken, tek yönlü bir çözümün yanında, binanın dış görüntüsünü etkiliyordu. Bugün, balkonu olan herkes çok yönlü bir çözüm olan Cam Balkon Sistemi ile kendi kullanım alanını kısıtlamadan evinde her mevsim kullanabileceÄŸi bir alan yaratmak istiyor. Ä°htiyaç bu yönde olunca, bizde sektörde bu yöne eÄŸilmemiz gerektiÄŸine karar vererek yola çıktık. 5 yıl önce baÅŸlayan alt yapı çalışmalarımızla, bugün müÅŸterilerimizin ihtiyaçları doÄŸrultusunda rahatça hizmet verebilmekteyiz.

 

  • SÄ°ZCE BAÅžARININ ALTIN KURALLARI NELERDÄ°R?

    Günü takip etmek, yenileÄŸe açık olmak, müÅŸteri odaklı çalışmak, ihtiyaçları iyi belirleyerek doÄŸru çözümleri üretebilmek.

 

  • SÄ°Z KAPSAMLI BÄ°R FÄ°RMA OLARAK ÇALIÅžIYORSUNUZ, DÄ°ÄžER SEKTÖRLERDEKÄ° BAÅžARILARINIZI NASIL ANLATIRSINIZ?

    Aslında az evvel bahsettiklerimden farklı deÄŸil. Her alanın kendini yenileme süreçleri var. Bunlardan koparak veya bunları görmezden gelerek çalışamazsınız. BaÅŸarılı olmak istiyorsanız, hizmet verdiÄŸiniz her alanın takipçisi olmalısınız. Bizde böyle yapıyoruz.

 

  • KIÅž BAHÇESÄ°, KATLANIR CAM BALKON, AÇILIR TAVAN V.B GÄ°BÄ° ÜRÜNLERÄ°NÄ°Z VAR, BUNLAR NERELERDE KULLANILABÄ°LÄ°R?

    Böyle baÅŸlık olarak baktığımızda, sanki daha çok hizmet sektöründeki iÅŸletmelere hitap ediyor gibi, ama bunların yanında fazlası da var. Terası veya geniÅŸ balkonu olan evler, villalar, yazlıklarda da biz bu sistemleri kuruyoruz. Restaurantlar, Cafe, Havuz, Bar gibi iÅŸletmeler, dumansız hava sahası kapsamında kapalı alanlarda sigara içen müÅŸterilerine uygun çözümler getiremiyorlar. Bu sistemleri kullanan iÅŸletmeler ise, soÄŸuk havalarda da müÅŸterilerine daha estetik ve kullanışlı çözümler sunabiliyorlar.

 

  • TRAKYA CAM BALKONU SEKTÖRÜNDE DÄ°ÄžER FÄ°RMALARDAN AYIRAN ÖZELLÄ°KLER NELERDÄ°R?

    Trakya bölgesinde, imalat olarak Ä°stanbul veya diÄŸer büyük ÅŸehirlere bağımlı kalmadan, kendi üretimimizi kendimiz yapıyoruz. Bu tabii ki karşılaÅŸtırıldığında fiyat olarak da kendini gösteriyor.

 

  • GENÇ VE DÄ°NAMÄ°K BÄ°R KADROYA SAHÄ°PSÄ°NÄ°Z, BUNUN SÄ°ZE AVANTAJLARI NELERDÄ°R?

    Genç ve dinamik bir kadro ile çalışmak, ekip olarak bizi zinde tutuyor. Yenilikleri daha rahat takip ediyor, daha hızlı bir ÅŸekilde adapte olabiliyoruz. Tabii ekibin genç ve dinamik olması, ekip içerisinde yaratıcı fikirlerin ve motivasyonun yüksek olmasını saÄŸlıyor.

    Böylece enerjimizi müÅŸterilerimize daha kolay ve hızlı yansıtabiliyoruz.

 

  • SEKTÖRDE ÖNCÜ OLMAK Ä°ÇÄ°N YAPMAK Ä°STEDÄ°KLERÄ°MÄ°Z

        Günü takip etmek demiÅŸtik az evvel, aslında öncü olmak için takip etmekten çok, günün önünde olmak gerekiyor. Ä°htiyaçları göz önünde bulundurduÄŸunuzda, beklentiyi çözmek zor olmuyor. Önemli olan müÅŸterinin beklentisine, o söylemeden cevap verebilmektir. Bunu da, sektördeki yenilikleri bölgemizde ilk ÅŸirket olarak müÅŸterilerimize sunarak yapmaya çalışıyoruz.

 

  • SON OLARAK MÜÅžTERÄ°LERÄ°NÄ°ZE  SÖYLEMEK Ä°STEDÄ°KLERÄ°NÄ°Z NELERDÄ°R?

    MüÅŸteriler, bir hizmet satın almak istediklerinde, önce ihtiyaçlarını doÄŸru belirlemeleri gerekiyor. Ä°stediklerini doÄŸru ifade edebilen bir müÅŸteri, doÄŸru çözüm önerileri ile karşılaÅŸacaktır. Böylece hizmeti alanda – verende sonuçtan memnun kalacaktır.

    Tabii bu söylediklerimiz sadece bizim sektörümüz ile kısıtlı deÄŸil, hayatın her alanı için geçerlidir.

    Biz buradayız, Çorlu ve bölge halkına hizmet etmekten çok memnunuz. Bize ulaÅŸmak istediklerinde  “Trakya Cam Balkon Sistemleri” yazarak internet üzerinden ulaÅŸabilirler, Ä°htiyaçlarının çözüm ortağı olmak için bekliyoruz.
 
  Copyright © corlucambalkon.com, Her Hakki Saklidir.
Etiketler
çorlu cam balkon, tekirdağ cam balkon, lüleburgaz cam balkon, silivri cam balkon,




Valid XHTML 1.0 Transitional