Firma Arama



Sektörler

Çağlar Şömine Başiskele
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 22-05-2013
Firma Yetkili : Åžeyda BAYBÃœRE
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 11-50 KiÅŸi
  Ýncelenme Sayýsý : 3730

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Bursa yolu üzeri seymen ışıklar no:75 İzmit KOCAELİ
Þehir : Kocaeli
Telefon : 0262 343 42 30
Faks : 02623434230
Website : http://www.caglarsomine.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

ÇaÄŸlar Åžömine A.Åž olarak 1990 senesinde profesyonel olarak ÅŸömine sektöründe hizmet vermeye baÅŸladık.

MüÅŸterilerimize en iyi hizmeti en kısa zamanda ve ekonomik ÅŸekilde sunabilmek için her geçen gün kendimizi yeniliyor ve günümüz teknolojilerini yakından takip ediyoruz. Hizmet sürecimizin baÅŸalarında ÅŸömine sadece dekoratif amaçlı kullanıyordu. Geçen zaman ve geliÅŸen teknoloji daha profesyonel olan döküm hazneleri ( prototifleri) hayatımıza soktu.

Hazaneler ülkemize yurtdışından ithal ediliyordu. Bu olay gerek fiyat konusunda gerekse zaman konusunda ciddi sıkıntılar oluÅŸturuydu. Bunları göz önünde bulundurarak Türkiye'de ilk olan pik döküm ÅŸömine haznesi imalathanemizi kurduk. Zamanla ÅŸömine ve ÅŸömine haznesi üretimimizde geniÅŸ bir ürün yelpazesine sahip olduk.

Yine sizlerden gelen istekler doÄŸrultusunda ithal ÅŸömine haznelrini de ürün yelpazemize kattık.

Åžu anda baÅŸta mümessilli olduÄŸumuz Fransız menÅŸeÄŸili Fonte Flamme firması, bununla beraber Ä°nvicta, Diffusion, Laudel, Totem gibi ünlü markaların haznelerini ÅŸirketimiz bünyesinde bulundurmaktayız.

Halen uzman kadromuz, gerekli teknik ekipmanlarımız ve yılların verdiÄŸi tecrübe ile çalışma hayatımıza devam etmekteyiz.

Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Etiketler
Çağlar, Şömine, Başiskele, Doğal Taş, Somine, Barbekü, Maşa Takımı, Aksesuar, Odunluk, İzmit Şömine, Kocaeli, Modern Şömine, Klasik Şömine, Rustik Şömine, Ahşap Şömine, Doğal Şömine, Asansörlü Hazne, Hazne, Asansörlü Şömine,




Valid XHTML 1.0 Transitional