Firma Arama



Sektörler

Balıkçı Kemal
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 30-05-2013
Firma Yetkili : KEMAL DURMAZ
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý :
  Ýncelenme Sayýsý : 5613

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Makaracılar Caddesi. No: 3 Karaköy İSTANBUL
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 0539 970 73 03
Faks :
Website : http://balikcikemalinyeri.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Dünyanın en eski yerleÅŸim merkezlerinden biri olan Haliç, ilkçaÄŸlarda Altın Boynuz olarak (khrysokeras) adıyla bilinir. Yörenin ismi, Bizans döneminde Keras, Osmanlı zamanında ise Haliç-i Konstantiniyye ve oradan da bugünkü haliyle Haliç ismine dönüÅŸür.Çok farklı kültürlerin hep beraber yaÅŸayabildiÄŸi, yaÅŸamayı baÅŸarabildiÄŸi bir medeniyetin de ÅŸehri olan Ä°stanbul'un Haliç kıyıları bu ÅŸehrin en güzel panaromik yerlerinden biridir. Bu açıdan kültür turizmi için de önemli ve vazgeçilmez bir yer de eÅŸsiz tadlar bulabileceÄŸiniz doÄŸadan kopmamış bir mekan. Bu tarihi dokunun içinde balık yeme zevkini gerçekleÅŸtirebileceÄŸiniz Balıkçı Kemal 30 yıllık balıkçılık deneyimini müÅŸterileriyle paylaÅŸmaktadır.

Kendi mekanında taptaze salataların domateslerin lezzeti, tad algınızı deÄŸiÅŸtirecek, çok farklı seçeneklerle hafızanızda iz bırakacak lezzet tecrübesine davetlisiniz. Tadacağınız balıklara keyifli bir öncelik verecek olan mezelerimiz alternatifler sunarken, yemek sonrası özel olarak hazırladığımız tatlılarımızla yaÅŸadığınız zamanın bitmesini istemediÄŸiniz doÄŸal bir mekan ve huzurlu atmosfer.

 

Nasıl Gelinir

Karaköy balık pazarının içinden deniz kıyısını solunuza alarak devam ederseniz Makaracılar caddesine çıkarsınız. Galata Köprüsü’nün Karaköy ayağının Haliç’e bakan kısmındaki Balık Pazarı’nı biliyorsunuzdur. Pazarın sonuna doÄŸru yürüdüÄŸünüzde denizin kenarındaki taburelerde balık-ekmek satılan yeri göreceksiniz. 100 Metre kadar devam ettikten sonra sol tarafta Balıkçı Kemalin Yeritabelasını ve mekanı görürsünüz. AkÅŸam saatlerinde oto park sorun olmamaktadır .

Etiketler
kemal balıkçı, günlük taze balık, balıkçı kemal, kemalin yeri, karaköy de balık restaurantı, karaköyde en yakın restaurant,




Valid XHTML 1.0 Transitional