Firma Arama



Sektörler

Öz Başkent Ambalaj - Ankara Ostim Yenimahalle Oluklu Mukavva Koli Ambalaj
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 14-08-2013
Firma Yetkili : Erkan Toksay
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 - 10 KiÅŸi
  Ýncelenme Sayýsý : 9709

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Ay Yıldız Sanayi Sit. 1140 Sok. No: 33 Ostim Yenimahalle ANKARA
Þehir : Ankara
Telefon : 0 533 621 85 48
Faks : 0 533 621 85 48
Website : http://
Harita : Haritayý Görüntülemek Ýçin Týklayýn

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

1980 yılından iÅŸ hayatına baÅŸlayan firmamız kendi sektöründe en güvenilir ve tercih edilir ÅŸirketleri arasında yer almayı ilke edinmiÅŸ, yönetim ve kalite politikasını bu doÄŸrultuda düzenlemiÅŸtir. Sektörnün öncü kuluÅŸlarından olan firmamız siz müÅŸterileri ile birlikte dün olduÄŸu gibi bugunde çalışmalarına devam etmektedir. Ä°nsana ve teknolojiye yatırımları sayesinde kalite standarlarını her geçen gün artıran firmamız mutlka müÅŸteri memnuniyeti ilekesi ile yatırımlarına devam etmektedir.

Firmamız; karton koli, ev taşıma kolisi, ramazan kolisi, baskılı koliler, baskısız koliler, hacimli yük kollileri, dayanıklı koliler, tek oluklu koliler, özel kesim mikro kutular erzak kolileri imalatı konusunda hizmet vermektedir.

Etiketler
ankara oluklu mukavva, ankara ambalaj firmaları, ostim ambalaj, ostim oluklu mukavva, yeni mahalle ambalaj, yeni mahalle oluklu mukavva, ankarada koli imalatçıları, ostim koli, yeni mahalle koli, ankarada kutu imalatçıları, ankara ev taşıma kolisi, ankara arşiv kolisi, ankarada koli satan yer,




Valid XHTML 1.0 Transitional