Firma Arama



Sektörler

Realpower Jeneratör
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 22-10-2013
Firma Yetkili : Kadir Arslan
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 KiÅŸi ve altı
  Ýncelenme Sayýsý : 2937

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Turgut Özal Bulvarı Güngören Mah.No: 28 kat:3 Taşdelen Çekmeköy - ıstanbul / TÜRKİYE
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : *
Faks : *
Website :
Harita : Haritayý Görüntülemek Ýçin Týklayýn

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Toplumun her kesiminden insanların fark gözetilmeksizin iyi ÅŸeylere layık olduÄŸu, azmin ve bilgi birikimine dayalı çok çalışmanın mutlaka baÅŸarıya ulaÅŸacağı felsefesinden hareketle, 2000 yılında temelleri atılan ÅŸirketimiz, ortaklarına, çalışanlarına, müÅŸterilerine, tedarikçilerine ve iliÅŸki içinde olduÄŸu tüm kurum ve kiÅŸilere göstermiÅŸ olduÄŸu saygı, sadakat ve özveri sayesinde bu günlere gelmiÅŸtir. 

Akademik eÄŸitim sonrası, yirmi yıldan fazla jeneratör sektöründe kazanılan tecrübeler ışığında elde edilen bilgi birikimi ile takım çalışmasından ayrılmayan ekibimiz, kuruluÅŸundan bu yana geçen zaman diliminde ivmesini kaybetmeden kalifiye kadrosunu ve kapasitesini arttırmıştır. 

Birçok büyük projeye, tasarımından teslimat ve montajına kadar, verdiÄŸi terminlere uyarak imzasını atan Realpower Jeneratör Åžirketler Grubu, Türkiye'de ve Dünya'da güvenilir ve aranır bir marka haline gelmiÅŸtir. 

Hedefimiz; "Önce Ä°nsan" felsefesinden, firma güvenilirliÄŸinden ve ürün kalitesinden ödün vermeden, bilgi ve teknolojinin önemini özümsemiÅŸ yetkin ve yaratıcı kadromuzu geniÅŸletip, yatırımlarımızı sürdürerek Dünya'nın önde gelen enerji üreticilerinden olmaktır. 

Dileriz; bugüne kadar elde ettiÄŸimiz baÅŸarılar ve deneyimler, hedeflediÄŸimiz amaçların gerçekleÅŸmesinde yol gösterici olur.

GERÇEK GÜÇ, AYAKTA KALMANIN Ä°LK ÅžARTIDIR

Etiketler
REAL POWER, JENERATÖR, İSTANBUL JENERATÖR, REAL JENERATÖR, ÜCRETSİZ YER TESPİTİ, GENEL BAKIM, MONTAJ, TADİLAT, TAMİRAT, DEMONTAJ, TEKNİK DESTEK,




Valid XHTML 1.0 Transitional