Firma Arama



Sektörler

Hak-Ä°ÅŸ Oyuncak
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 30-10-2013
Firma Yetkili : Ömer Çebi
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 - 10 KiÅŸi
  Ýncelenme Sayýsý : 9144

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Kıran Mah.724:.Sok.No:5 BALIK HALİ ÖNÜ-YENİ SEBZE HALİ ALTI İlkadım SAMSUN
Þehir : Samsun
Telefon : 0362 333 35 35
Faks : 0362 333 33 99
Website : http://www.hak-isoyuncak.com
Harita : Haritayý Görüntülemek Ýçin Týklayýn

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

 

HAKKIMIZDA

 

Firmamız 1950 'li yıllarda rahmetli babamız Ä°ZZET ÇEBÄ° tarafından ÇEBÄ° LÜX HIRDAVAT olarak faaliyetlerine baÅŸlamıştır.1980 yılından 1997 yılına kadar HAK-Ä°Åž Oyuncak olarak Hüseyin ÇEBÄ° tarafından faaliyetlerini devam ettirmiÅŸtir.

 

 

1997 yılından bugüne kadar HAK-Ä°Åž OYUNCAK TÄ°C.SAN.LTD.ÅžTÄ° olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.Oyuncak sektöründe önde gelen firmalarından olan HAK-Ä°Åž OYUNCAK siz deÄŸerli müÅŸterilerimize zengin ürün çeÅŸitleriyle Toptan Satış olarak hizmetine devam etmektedir….

 

 

MÄ°SYON

 

CE Belgeli saÄŸlıklı ürünler ile siz deÄŸerli müÅŸterilerimize kaliteli hizmet vermekten kıvanç duyarız. HAK-Ä°Åž OYUNCAK müÅŸteri ihtiyaçlarını en yüksek düzeyde karşılamak için uzman kadromuzla siz deÄŸerli müÅŸterilerimizin ihtiyaclarına en kısa zamanda çözümler sunmak amacıyla kurulmuÅŸtur. HAK-Ä°Åž OYUNCAK bu nedenle, müÅŸteri memnuniyeti odaklı olduÄŸu kadar “iliÅŸkilerde samimi ve iÅŸte sorumlu” bir ekip çalışması ortamında çalışanların bilgi ve beceri düzeyinin sürekli güçlendirildiÄŸi bir kalite yönetim politikası uygulamaktadır.

 

 

 

VÄ°ZYON

 

Yılların deneyimini sektöre yansıtan , kaliteli hizmet ve takım ruhunu esas alan uzman kadromuzla müÅŸteri gereksinimlerini hızlı, etkin ve kalıcı çözümlerle karşılamak, ve alt yapımızla deÄŸiÅŸimlere ayak uydurarak sektöre öncülük etmektir.


 

Etiketler
Samsun oyuncak, oyuncak, pilsan ürünler, uzaktan kumandalı, metal araba, pilli oyuncak, kartela setler, peluş, peluş oyuncak, eğitici oyun, plastik oyuncak, yazlık ürünler, bebek oyuncak, puzzle, bisiklet, ev, tipi, kondisyon, aletleri, spor malzemeleri,




Valid XHTML 1.0 Transitional