Firma Arama



Sektörler

Evin Lojistik
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 03-12-2013
Firma Yetkili : Cengiz Åžahin
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 KiÅŸi ve altı
  Ýncelenme Sayýsý : 2823

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Rüştü Şardağ Caddesi No:12/A Karşıyaka - İZMİR
Þehir : Ä°zmir
Telefon : 0232 - 367 18 08
Faks :
Website : http://evinlojistik.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda
 
Firmamız sektördeki 13 yıllık saygın bir geçmiÅŸe sahip olan Ä°zmir’in en köklü kuruluÅŸlarından birisidir. Zaman içerisinde sektörün tüm yeniliklerini bünyesine katan Evin Lojistik sektörde öncü kuruluÅŸlar arasında yerini alarak kendisine kurumsal bir kimlik kazandırmıştır. Sektördeki deneyimlerimizden yola çıkarak en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlar ile siz müÅŸterilerimize sunmak öncelikli hedefimiz olmuÅŸtur. Evin Lojistik taşıma iÅŸini dert olmaktan çıkarıp keyif alınabilecek bir iÅŸ haline dönüÅŸtürmektedir.

Evin Lojistik Evden eve nakliyat sektöründe profesyonel kadrosu ve güler yüzlü hizmeti ile bütçenize uygun nakliye veya nakliyat ihtiyaçlarınızda alternatif çözümler sunmaktadır.

Uzun Yıllara dayanan geçmiÅŸi ile taşımacılık sektöründe markalaÅŸan Evin lojistik verdiÄŸi kaliteli hizmet ile gün geçtikçe sektördeki hedefini daha da yukarılara çıkarmaktadır. 

Evin Lojistik sizler için deÄŸerli olan herÅŸeyin bizim içinde deÄŸerli olduÄŸuna inanarak, ev, ofis ya da fabrika taşınmalarınızda siz rahatınıza bakarken güven içinde koÅŸulsuz müÅŸteri memnuniyetine dayalı taşımacılık hizmeti sunmaktadır.

Firmamız GeniÅŸ araç filosu, 1.sınıf ambalaj malzemesi ve deneyimli eleman kadrosu ile Åžehir içi ve Åžehirler arası tüm Ev- ofis taşımalarını ve depolama hizmetlarini en güvenilir ÅŸekilde yerine getirmeyi, taşıma iÅŸlemini müÅŸterilerimiz için zahmetsiz bir ÅŸekilde gerçekleÅŸtirmeyi amaçlamıştır.
Etiketler
nakliyeciler , nakliye firmaları , izmir de nakliye,




Valid XHTML 1.0 Transitional