Firma Arama



Sektörler

Bulut Emlak
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 03-12-2013
Firma Yetkili : Nail BULUT
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý :
  Ýncelenme Sayýsý : 3899

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Çakırlar Büyük kavşak 2209. cadde Özuğur sitesi C blok NO:6/18 Batıkent ANKARA
Þehir : Ankara
Telefon : 0312 566 62 22
Faks :
Website : www.bulutemlak.com.tr

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

1988 yılında kurulan Bulut Emlak Gayrimenkul Ofisi kurulduÄŸu günden bu yana ilkeli, dürüst, çaÄŸdaÅŸ, kazanmış deneyimleri ile insanlara rehberlik eden iÅŸinin gerektirdiÄŸi eÄŸitime ve bilgiye sahip, emlakçılık öncesinde de yeterli alt yapısı olan profesyonel kiÅŸilerden oluÅŸmuÅŸ uzman kadrosu ile yıllardır hizmet veren, bundan sonra da aynı doÄŸrultuda hizmet verecek olan saygın bir kurumdur.

Bulut Emlak Gayrimenkul Ofisi zamanın getirmiÅŸ olduÄŸu her türlü deÄŸiÅŸime açık dinamik bir yapıya sahiptir. Keçiören’de kurulmuÅŸ merkez ofisimizle yüzlerce satılık, kiralık portföyümüzün bulunduÄŸu internet sitemizle de müÅŸterilerimize ulaÅŸarak, gayrimenkul sektöründe imzamızı atmaya devam edeceÄŸiz.

Internet üzerinden verilen bilgilerimizin yanı sıra sektörle ilgili geliÅŸmelerinde yer alacağı www.bulutemlak.com.tr Internet adresimizle sizlere daha yakın ve daha hızlı hizmet vereceÄŸimiz inancındayız. 

Türkiye ÅŸartlarında emlakçılık sektörünün eskiye oranla gerek meslek anlayışında gerekse hizmet kalitesinin yükselmesinde siz deÄŸerli müÅŸterilerimizin katkısı yadsınamayacak kadar büyüktür. Siz deÄŸerli müÅŸterilerimiz emlakçısını doÄŸru kiÅŸi ve kuruluÅŸlardan seçtiÄŸi müddetçe (Her ne kadar piyasa da etik olarak çalışmayan çok sayıda kuruluÅŸ var ise de) emlakçılık sektörü hak ettiÄŸi konuma mutlaka gelecektir. 

Bu nokta da Bulut Emlak Gayrimenkul Ofisi çalışanları olarak dürüst ve ilkeli emlakçılık yapılmasında üzerimize düÅŸeni ÅŸimdiye kadar nasıl yapmışsak bundan sonra da ilkelerimizden taviz vermeden yapacağımızdan kimsenin kuÅŸkusu olmamalıdır. 

Bulut Emlak Gayrimenkul Ofisi Türkiye genelinde tüm saygın müÅŸterilerimizin her türlü emlak sorunlarıyla yakından ilgilenmekte gücü yettiÄŸi müddetçe de ilgilenmeye devam edecektir. Bulut Emlak Gayrimenkul Ofisinin kurucusu; ben Nail BULUT mesleÄŸe yıllarını vermiÅŸ biri olarak teorik ve pratik tecrübelerimi aktardığım “Emlakçının Kılavuzu” adlı bir kitap yazdım. Emlakçılar DerneÄŸi BaÅŸkanlığı yaptığım dönemde meslektaÅŸlarımın desteÄŸi ile açmış olduÄŸumuz emlakçılık kursunda bu sektöre çok sayıda saygın emlakçılar kazandırdık. Emlak Pazarlama ÖÄŸretmenliÄŸi yaptığım dönemlerde, Emlak Pazarlama derslerine devam eden kursiyerlerimin teÅŸviki ve istekleri ile meslekteki bilgi ve tecrübelerimi bu kitapta topladım. Bu eserde Emlakçılık ve Emlak KomisyonculuÄŸu hakkında ki tüm konulara yer vermeye çalıştım. Kitabın ne kadar geniÅŸ bir içeriÄŸe sahip olduÄŸunu anlamak için içindekiler kısmına göz atmak yeterli olacaktır. Bu kitabın emlakcı olan meslektaÅŸlarıma, gayrimenkul sahiplerine ve yatırımcılarına da faydalı olduÄŸuna ve de olacağına inanıyorum.

“Markalı emlakçılığın öne çıktığı günümüzde Bulut Emlak Gayrimenkul Ofisi olarak bir marka olduÄŸumuza inanıyoruz. Sitemizin bize ve tüm müÅŸterilerimize hayırlı olmasını diliyorum.
Saygılarımla

Nail BULUT

Etiketler
Bulut Emlak, Ankarada Emlak, Ankarada Emlakçılar,




Valid XHTML 1.0 Transitional