Firma Arama



Sektörler

HÜMA GROUP Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 06-12-2013
Firma Yetkili : AyÅŸe PETERS
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý :
  Ýncelenme Sayýsý : 6006

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Ilıca Mahallesi Bedirhan Sk. No:8/D Narlıdere İZMİR
Þehir : Ä°zmir
Telefon : 0232 238 77 90
Faks : 0232 238 77 90
Website : http://hümagroup.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Ä°zmir’in doÄŸa ve deniz ile iç içe olan Narlıdereilçesinin en nezih muhitlerinden ; ILICA

- Ä°çerisinde barındırdığı GüzelSanatlar Fakültesi ve 9 Eylül Hastanesi ile üniversite gençlerine vehastane çalışanlarına çok uygun bir bölgedir.

- Üniversitelere yürüme mesafesinde olup alışveriÅŸ merkezlerine 10 dakikalıkmesafededir.

- Ilıca bölge içerisinde; SaÄŸlık ocağı, benzin istasyonu ve  Barış Gross, Kibarım, DiaSa marketleri,Dominos ve Pizza Pizza, Ora Lahmacun, Kır ÇiçeÄŸi ve Üniversite çevresindeçok sayıda kafeteryalar mevcuttur.

- AlışveriÅŸ ihtiyaçlarınız için marketler çok yakın konumdadır.

-  Ayrıca bölgede Jeotermal olmasıbir nevi kaplıca ortamını evinize sunmakta.

- Güvenlik açısından bölgedeki sitelerde 24 saat güvenlik mevcut, bunun dışındapolis devriyeleri sokak güzergâhlarına göre saat aralıklarında emniyetisaÄŸlamaktadır.

- Toplu taşımada otobüs güzergâhlarında; Güzelbahçe, Üçkuyular, Buca, Konak,Alsancak, Basmane-DolmuÅŸ ve minibüs hattında ise Sahilevleri ve Üçkuyular (Ringalanı-Metro hattı) kısa sürelerle ulaşımlar gece saatlerine ve sonrasındasaat baÅŸlarında olmak üzere mevcuttur.

HER TÜRLÜ GAYRÄ°MENKULÜNÜZ DEÄžERÄ°NDE ALINIR-SATILIR AYRICA Ä°NÅžAAT FÄ°RMALARININve MÜTEAHÄ°TLERÄ°N DAÄ°RE ve DÜKKÂNLARI EN HIZLI ÅžEKÄ°LDE TARAFIMIZDAN SATILIR –KÄ°RAYA VERÄ°LÄ°R.

AYLARDIR SATAMADIÄžINIZ ya da KÄ°RAYA VEREMEDİĞİNÄ°Z GAYRÄ°MENKULÜNÜZÜ ( Daire,Villa, Dükkân, Arsa ( Ticari-Sanayi, Konut veyahut Tarla),Otel, Plaza, Fabrika,AVM, Benzin Ä°stasyonu,Çiftlik Vs )ZENGÄ°N ve KALÄ°TELÄ° MÜÅžTERÄ° POTANSÄ°YELÄ°MÄ°Z ve SEKTÖRDEKÄ° DENEYÄ°MÄ°MÄ°ZLE EN HIZLIÅžEKÄ°LDE SATALIM ya da KÄ°RAYA VERELÄ°M

DETAYLI BÄ°LGÄ° Ä°ÇÄ°N LÜTFEN ARAYINIZ ya da SICAK BÄ°R ÇAY MUHABBETÄ° ve ORTAKGÖRÜÅžÜLEBÄ°LECEK BÄ°LGÄ°LER Ä°ÇÄ°N OFÄ°SÄ°MÄ°ZE BUYURUNUZ.PORTFÖYÜMÜZ Ä°LANLARIMIZLA SINIRLI DEĞİLDÄ°R.

5o.ooo TL den BAÅžLAYAN HER GELÄ°R GRUBU’ nun BÜTÇESÄ°NE UYGUN GÜNCEL ve GERÇEKDAÄ°RE FÄ°YATLARIYLA HÄ°ZMETÄ°NÄ°ZDEYÄ°Z.

Etiketler
izmirde emlak ofsı izmşrde emlakcılar , izmirde gayrımenkul,




Valid XHTML 1.0 Transitional