Firma Arama



Sektörler

Avrasya Tente
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 09-01-2014
Firma Yetkili : Sait Kutlu
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý :
  Ýncelenme Sayýsý : 4305

Ýletiþim Bilgileri
Adres : -
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : -
Faks :
Website : -

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

-

-

Firmamız, üretim tecrübesini 1995 yılından buyana siz deÄŸerli dostalarımıza sunmaktadır.Günümüz koÅŸullarına baÄŸlı olarak yeniden yapılandırma sürecine giren firmamız, gerek eski müÅŸterilerine vermiÅŸ olduÄŸu hizmetlerin takipçiliÄŸini yaparak gerekse potansiyel üretim parkurumuza ihtiyaç duyabilecek kiÅŸi ve kurumlara ulaÅŸmak amacı ile pazarlama ve teknik destek bölümlerini ve ekipmanlarını yeniliyerek yapmış olduÄŸu açılıma siz yeni deÄŸerli dostlarımızıda katmak istemektedir.

Yapılması kesinleÅŸen tasarım ve projeler müÅŸteri istedi doÄŸrultusunda bilgisayar ortamında 3D animasyon olarak hareketlilik kazandırılır.Olası hata ve aksaklıkları enaza indiren bu sistem günümüz koÅŸullarında ehil ellerde ustalıkla ÅŸekillendirilir.

Bu sistem üzerinde onaylanan tasarım ve projeler teknik ekiplere iletilerek ivedi olarak müÅŸteri kullanımına sunulmaktadır.

Acil bakım gerektiren ürün ve ürün ekipmanları içinde 7/24 prensibini benimseyen firmamız müÅŸteri maduriyetini en aza indirgemektedir.

Yapılacak tasarım ve projeler için teknik birimlerimiz tarafından yerinde fizibilite çalışması icra edilerek olası fiyatlandırma hataları enaza indirgenir.


Ürün yelpazesinin geniÅŸliÄŸi Türkiye dahilinde bulunan farklı iklim koÅŸullarına göre çeÅŸitlendirilmiÅŸtir.Ürünlerde kullanılan profil Aliminyum olup RAL 9010 (beyaz) elektrostatik boyalıdır.Özel renk tercihleri harici olarak müÅŸteri beÄŸenisine sunulur.

Bu koşullar altında siz değerli dostlarımıza hizmet etmekten onur duyarız.

Avrasya Tente, Ä°stanbul tenteciler,Ä°stanbul tente satışı , tente imalatı yapanlar,pergole tente imalatı yapanlar, maltepe körüklü tente sistemleri,mafsallı tente yapanlar,maltepe pencere üzeri tente sistemleri,maltepe kış bahçesi yapanlar,maltepe alan kapama yapanlar

 

Etiketler
Avrasya Tente , Maltepede tente brandacılar , Kadıköy tente brandacılar , Kartal tente brandacılar, , maltepede katlanır raylı sistem tente , maltepede sarmalı raylı tente , maltepede klasik mafsallı tente , maltepede pergola sistemleri yapan firmalar , maltepede şeffaf kaplama branda yapan firmalar , maltepede otopark gölgelendirmesi yapan firmalar , maltepede soğuk iklim çadırı yapan firmalar,




Valid XHTML 1.0 Transitional