Firma Arama



Sektörler

wizard
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 17-02-2014
Firma Yetkili : Ä°lker Korkmaz
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý :
  Ýncelenme Sayýsý : 2474

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Örnek Mah. Libadiye Cad. Somuncu Baba Sk. Çamlıca İş Merkezi No:50/2 Ataşehir / İSTANBUL
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 0216 444 07 11
Faks :
Website : http://www.wizard.tc

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

En Kolay Web Sitesi Yapımı

En kolay ve hızlı nasıl web sitesi tasarımı yaparsınız? Eminim ki, bu sorunun cevabı bir çoÄŸumuz için, hazır web sitesi yazılımlarını kullanarak olacaktır.

 

Yaptığım araÅŸtırmalar sonucunda, farklı fiyat aralıklarında ve farklı özelliklere sahip bir çok hazır web sitesi yapma yazılımına rastladım. Ancak bunlar içerisinde, en beÄŸendiÄŸim yazılım “Wizard” oldu. Sebeplerini ve bazı öne çıkan özelliklerini aÅŸağıda sıralıyorum.

Sürükle Bırak Yöntemi ile Tasarım : Bir çoÄŸumuz için sürükle-bırak yöntemi alıştığımız bir yöntem. Bu yöntemle çok hızlı bir biçimde tasarım yapabilir, web sitesi objelerinin yerlerini deÄŸiÅŸtirebiliriz.

GeniÅŸ Template DesteÄŸi Wizard içerisinde bir çok sade ve şık template bulunuyor. Bu hazır tasarımlar ile hemen hemen her ÅŸirkete uyabilecek tasarımlar yapabilirsiniz.

Arama Motoru Uyumu : Wizard ÅŸaşırtıcı bir biçimde Google'da üst sıralara tırmanıyor. Bunun için her sayfaya özel metaları özenli ve doÄŸru bir biçimde girmeniz gerekiyor elbette.

Uygun Fiyat : Ürün sadece 499 TL. Sınırsız sayfa ekleme, domain ve hosting ücretleri ile beraber.

Mobil UyumlulukTek tıkla mobil web sitesi oluşturma şansınız var.

Facebook Aplikasyonu Yine aynı ÅŸekilde tek tıkla Facebook için sayfa oluÅŸturma ÅŸansınız var. Yeniden içerik girmenize gerek kalmadan Facebook için bir Tab oluÅŸturabiliyorsunuz.

Wizard'ı denemek istiyorsanız ücretsiz 7 gün demo imkanınız var. BeÄŸenirseniz hemen satın alabiliyorsunuz. Wizard'ı incelemek için :www.wizard.tc adresini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler
wizard, kolay, site, yapımı, 7gün, demo, sınırsız, içerik,




Valid XHTML 1.0 Transitional