Firma Arama



Sektörler

Kolispak Ambalaj Karton Koli ve Kutu
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 17-05-2014
Firma Yetkili : Ali
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 11-50 KiÅŸi
  Ýncelenme Sayýsý : 3132

Ýletiþim Bilgileri
Adres : Maltepe Mh. Davutpaşa Cd. Kazım Dinçol San. Sit 81/277C Zeytinburnu
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 02125659973
Faks :
Website : http://www.kolispak.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

Karton koli imalatı ve karton kutu imalatı konusunda uzmanlaÅŸmış firmamız bir çok ebatta baskılı koli imalatı yapabilmetkedir. Ürünlerinize ait özel ölçülere göre üretilen kaliteli karton koliler 1-3 iÅŸ günü içersinde istanbul içi ücretsiz fabrikanıza teslim edilir.

 

Oluklu mukavva koliler bir çok kaliteye sahiptir. Bazı firmaların talepleri doÄŸrultusunda ucuz karton koli imalatı da mevcuttur. Tek dalga, çift dalga dopel koli çeÅŸitleri ile her bütçeye ve kaliteye göre imalatımız vardır. Kraft,saman,fluting kağıt seçenekleri de mevcuttur. Ä°steÄŸe göre karton koli mukavemetini arttırmak için gramajlı kağıt kullanılarak saÄŸlam koli elde edilir. Bizden güvenli ve hızlı hizmet aldıktan sonra sürekli olarak koliciniz olarak kalacağız. Koli sipariÅŸleriniz için firmamızla irtibata geçebilirsiniz..

Etiketler
zeytinburnu kolici, merter kolici, tekstil kolisi, koli siparişi, baskılı koli, karton koli, karton kutu, ambalaj, oluklu mukavva koli, ucuz koli, topkapı kolici, eminönü kolici, tahtakale kolici, fatih kolici, etiler kolici, levent kolici, sanayi kolisi, koli imalatı, koliciniz, kolici, beyazıt kolici, güngören kolici, bakırköy kolici, beylikdüzü kolici, arnavutköy kolici, hadımköy kolici, sultangazi kolici, sultançiftliği kolici, avcılar kolici, bayrampaşa kolici, gaziosmanpaşa kolici, eyüp kolici, alibeyköy kolici, kapaklı koli, ramazan kolisi, karton koli, koli imalatı, oluklu mukavva koli, koli siparişi,




Valid XHTML 1.0 Transitional