Firma Arama



Sektörler

kararlı fırça ekipmanları san.ve dış.tic.ltd.şti
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 19-05-2014
Firma Yetkili : mehmet gökçen
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 - 10 KiÅŸi
  Ýncelenme Sayýsý : 2166

Ýletiþim Bilgileri
Adres : organize sanayi bölgesi demirciler sanayi sitesi B/1 blok no.51/2 başakşehir istanbul
Þehir : Ä°stanbul
Telefon : 02126711166
Faks : 02126711168
Website : www.kararlifirca.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

                    Firmamız kırk bir yıllık iÅŸ tecrübesiyle 1999 yılında KARARLI FIRÇA olarak faaliyete baÅŸlamış çalışmalarına baÅŸladığı ilk günlerden itibaren rekabet ortamını yaratarak sektördeki yerini almıştır.  KurulduÄŸu günden itibaren endüstriyel fırça konusunda üretim yapan uzman kadroya sahip ÅŸirketimiz makine imalatı, yapı sektörü, cam Sanayi, deri endüstrisi, tekstil, gıda, matbaa, ambalaj sektörü ve her türlü isteÄŸe baÄŸlı özel tasarımlı fırçalar üretmektedir.

                   Orta ölçekli bir iÅŸletme olmasına raÄŸmen kurulduÄŸu andan itibaren kaliteye verdiÄŸi önem ve zoru baÅŸarma azmi sayesinde kısa sürede fırça sektöründe tanınmış ve bu ilkelerden asla vaz geçmemiÅŸtir. Firmanın deÄŸiÅŸmez prensipleri daima kalite zamanında teslim uygun fiyat ve satış sonrası servis hizmetleri olmuÅŸtur.

                   Üretimde baÅŸarı ve sürekliliÄŸin teminatı hizmette dürüstlük ve kalite prensibiyle çalışan Kararlı Fırça 41 yılı aÅŸan üretimi boyunca sahip olduÄŸu bilgi ve tecrübeyi siz deÄŸerli müÅŸterilerimizle paylaÅŸmanın heyecanını duyar, yakın ilgi ve desteÄŸinizden ötürü teÅŸekkür ederek sizlere bu gün ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.

                  VÄ°ZYONUMUZ

                  Toplam kalite yönetimi düÅŸüncesi ile yurtiçi ve yurt dışında lider konumda olmak, müÅŸterilerinin, tedarikçilerinin ve çalışanlarının beklentilerini en üst düzeyde karşılayarak fırça üretiminde öncü kuruluÅŸlar arasında yer almaktır.

                  MÄ°SYONUMUZ

                  Sektörümüzle ilgili teknolojileri sürekli takip ederek en son teknoloji makinalar ile üretimimizi gerçekleÅŸtirirken, her zaman makina parkurumuzu geliÅŸtirmeyi ve yenilemeyi hedefliyoruz.

Saygılarımızla iyi çalışmalar

 

Mehmet GÖKÇEN

Kararlı Fırça Ekipmanları San. Ve Dış Tic. Ltd. Åžti.

Organize Sanayi Bölgesi Demirciler Sanayi Sitesi

B-1 Blok No:51/2 Ä°kitelli-BaÅŸakÅŸehir/ Ä°STANBUL

Tel: +90 212 671 11 66 671 11 67 Fax:+90 212 671 11 68                                           www.kararlifirca.com   e-mail: mehmet.1515@hotmail.com  

Etiketler
kararlı, fırça, ekipmanları, san.ve, dış.tic.ltd.şti,




Valid XHTML 1.0 Transitional