Firma Arama



Sektörler

QUEEN DIÅž TÄ°CARET
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 31-07-2014
Firma Yetkili : BEGÃœM ULUPINAR & AYÅžEGÃœL PALTA
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 KiÅŸi ve altı
  Ýncelenme Sayýsý : 2919

Ýletiþim Bilgileri
Adres : AKABE MAH.ÅžEHÄ°T FURKAN DOÄžAN CAD.ADALET PLAZA B/BLOK NO:405 KARATAY KONYA
Þehir : Konya
Telefon : 03322902509
Faks :
Website : http://www.queen-trade.com

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda
Ülke olarak, yüksek milli gelire sahip olmak, ekonomik olarak bir kalkınma rampasına oturmak ve küreselleÅŸen dünyada söz sahibi olabilmek için ihracatta da önde olmak gerekmektedir.bu sebebten devlet ve yatırımcı insanlarımıza çok iÅŸ düÅŸmektedir.
 
Üretim, kısaca girdilerin iÅŸlenerek ürün haline getirilme sürecidir.bu anlamda ülkemiz, genel olarak hammadde olarak ithalatı çok yüksektir.bu da demektir ki, paramız dışarıya hiç denmemecesine gitmektedir.aÅŸağıda sıralayacağım bu ve bunun gibi sebeblerden ötürü ihracat sayesinde bir takım olumsuzlukları bertaraf ederek daha kuvvetli bir ekonomik yapıya sahip olabiliriz.
 
- Ä°hracatla birlikte, yurtdışına satılan ürün ile ithalat ile kaybettiÄŸimiz paranın bir kısmını geri almamız mümkün olacak.böylece milli gelirimiz artacaktır.
- Yatırımcılar (üreticiler) pazar paylarını arttıracaklardır.bu sayede tam kapasite çalışmaya yada yeni yatırımlar içine gireceklerdir.yeni yatırım yeni istihdam kapıları demek… Bu sebebten global krizin yaÅŸandığı bu zamanda istihdam oluÅŸturmak hem maddi hem manevi kazanç getirecektir.burada bir kazançlı bir kısırdöngü vardır.ihracat sayesinde devlet kazanacak, devlet yatırımcıyı teÅŸvik edecek, yatırımcı istihdam oluÅŸturacak ve çalışandan devlet vergi alacak ve piyasada para dönecektir.bu yararlı dönüÅŸümde, dönüÅŸümün debisini arttırmak ülke menfaati açısından çok önemlidir.
- Ä°hracat sayesinde üretici, mecburen bazı yönlere ve çalışmalara itilecektir.öncelikle pazar payının geniÅŸletilmesine fırsat verecektir.
- Artan pazarpayı neticesinde,eÄŸer tam kapasite çalışmıyor ise kapasiteyi arttırıcı önlemler alacaktır.eÄŸet tam kapasite çalışıyor ise yeni yatırımlar mecburi hale gelecektir.
- Ä°ç pazara olan bağımlılığı azalacaktır.dönemsel ya da mevsimsel dalgalanmalardan etkilenmeyecektir.
- Dış pazardaki ürünlerin standartları ve ürün ihtiyaçları farklılık göstereceÄŸi için mecburen ar-ge çalışmalarına yönelecek ve böylece sektörel olarak teknolojide know-how düzeyinde geliÅŸmeler saÄŸlanacak.
Etiketler
otomotiv, yedek parça, ,




Valid XHTML 1.0 Transitional