Firma Arama



Sektörler

AKASSONDAJ
Firma Bilgileri

Üyelik Tarihi : 16-09-2014
Firma Yetkili : Ä°SMAÄ°L ASLAN
Firma Sektörü :
Çalýþan Sayýsý : 5 - 10 KiÅŸi
  Ýncelenme Sayýsý : 2148

Ýletiþim Bilgileri
Adres : İmambakır Mah. Mevlana Cad. No : 55
Þehir : Åžanlıurfa
Telefon : 5323455226
Faks : 4143152728
Website : http://www.akassondaj.com
Harita : Haritayý Görüntülemek Ýçin Týklayýn

 Firmanýn Ürünleri -  Firmanýn Ýlanlarý -  Ýletiþim

Hakkýmýzda

  Her zaman en uygun fiyat ve en kaliteli ürün politikasıyla AKASSONDAJ olarak siz deÄŸerli müÅŸterilerimizle daha iyi iletiÅŸime geçebilmek için web sitemizi oluÅŸturduk. Web sitemiz üzerindne bizle temansa geçebilir, firmamız ile ilgili yorum ve eleÅŸtirilerinizi bize iletebilirsiniz.

AKASSONDAJ  sondaj sektörüne 1990 yılında baÅŸladı. Ä°lk etapta Åžanlıurfa da faliyet gösteren firmamız yakın zaman Türkiye ve ardından tüm Türkiye'ye yayıldı. Åžuan Türkiye'nin en büyük firmalarından biri olan AKASSONDAJ dünyanın en iyi firmaları arasına girmek için çalışıyor. Bu uzun serüvenimizde yanımızda olduÄŸunuz ve bize güvendiÄŸiniz için sonsuz teÅŸekkürler.

Web sitemizde siz deÄŸerli müÅŸterilerimiz için ürün resimlerini tanıtacağız. Web sitemizin blog alanından sizlere sektörümüzle ilgili son güncel konuları paylaÅŸacak, alacağınız ürünler hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmanızı saÄŸlayacağız. Ä°letiÅŸim bölümünden sizle kontak kuracak eleÅŸtirilerinizi ve yorumlarınızı dinleyecek ve sorununuz varsa çözüm bulacağız. Her iÅŸin dijital ortamda yürüdüÄŸü günlerde bizim gibi yenilikçi bir firmanın web sitesi olmaması gerçekten çok yanlış olurdu. Bu sebeple daha fazla geç kalmadan web sitemizi yayın hayatı soktuk.

Ä°lerleyen süreçlerden AKASSONDAJ olarak web sitemizi daha fazla geliÅŸtireceÄŸiz. Bir dükkanın nasıl sürekli kendini yenilemesi  gerekiyorsa, örnek olarak yeni tabele, yeni kapılar ve yeni bilgisayarlar v.b web siteleride online bir iÅŸletme olduÄŸu için yenilenmesi gerekiyor. Bu sebeple web sitemizi sizlere daha hizmet vermek için sürekli yenileyecek ve geliÅŸtireceÄŸiz. Bu etapta web sitemizde kesintiler yaÅŸanmayacak ve yayın hayatına devam edecektir

Etiketler
şanlıurfa drill pipe, şanlıurfa sondaj borusu, şanlıurfa sondaj ağırlık sistemleri, şanlıurfada derin kuyu açma işleri, şanlıurfa kelly, şanlıurfa rotay, şanlıurfa 2.el sondaj matkabı, şanlıurfa 2.el sondaj boruları, şanlıurfa sondaj matkaplar, akas, makine, ,




Valid XHTML 1.0 Transitional